Látott már valaki ilyet? Lehet ezzel kezdeni valamit?
Valamilyen furcsa okból a nyakamon is nő haj! Ott van az a határ ahol a normális embereknek az alsó "hajvonala" van, nekem ott három csíkban(egy középen,és kb. két-két centire jobbra+balra) lefelé folytatódik a dolog a nem túl rövid nyakam aljáig és fokozatosan át megy szőrzetbe... körül van véve babahajakkal is, de ez nem olyan kis pamacskás szöszmösz, egész hosszú Hajszálakból áll!
Mutáns vagyok?
Pontatlanul fogalmaztam:
Csak a középső megy át hátszőrbe, a két szélső véget ér korábban!
És egyébként lány vagyok! (18)
láttam ilyet, kettő kolleganőmnek is ilyen
nekik a derekuk is szőrös
neked még változhat, abba a korba vagy amikor inkább hormálisan abnormális dolgokat produkál a szervezet
Sajnos mióta az eszemet tudom ilyen:(
egyébként én is szőrös vagyok szinte minden elképzelhető helyen, de az kevésbé zavar mert a tényleg meglepő területeken nem túl feltűnő, piheszerű.
de akkor vannak még sorstáraim:)
Köszönöm a választ!:)
a sötétbarna hajam alatt furán nézne ki néhány szőke pamacs, tehát a szőkítés kilőve:)
De valóban gáznak érzem, mivel nagyon nem esztétikus látvány ha összefogom a hajam. Viszont mivel a tarkómon van, nagyon ritkán veszem szemügyre, általában elfelejtem, összefogott hajjal járkálok, majd mikor tükrök segítségével megpillantom, elborzadok, hogy hogy voltam képes így mászkálni:D
Köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!