Fiúk! Gáz, ha egy csajnak kicsi a melle?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és mondhatnám, hogy nincs mellem. Titeket mennyire zavar, ha a barátnőtök kis mellű?
(Az én barátom azt mondja, hogy "Nyugi! Majd megnő", de valahogy nem tudom elhinni, hogy őt nem zavarja
2013. júl. 2. 01:36
2/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, 15 éves vagy tényleg van még ideje nőni. De pl. Engem nem zavarna. Aki szeret elfogad olyannak amilyen vagy,és ahogy leírtad a barátod is ezt tette. De ne másoknak próbálj meg felelni. :) Szóval emiatt tényleg ne rágódj ;) 17F
3/15 A kérdező kommentje:
Köszikeeee. Csak.... azért gondoltam hogy kiírom mert minden osztálytársamnak egész nagy én meg ott árválkodok laposan....
2013. júl. 2. 01:56
4/15 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj emiatt, még nôhet. Nekem speciel nem jön be ha valakinek tök lapos és tényleg semmi sincs azért egy kis formás legyen de ez csak az én véleményem, és ha valaki szeretni fog téged biztos nem a fogja érdekelni mekkora a melled.
5/15 A kérdező kommentje:
azért nem mondom, hogy nincsen, csak kicsi
2013. júl. 2. 02:02
6/15 anonim válasza:
Azért meglepődnél, ha lekerülne az osztálytársaidról a kitömött, szivacsos push-up melltartó... :)
7/15 anonim válasza:
Néhol még jobb is a kis mell. Ne zavarjon semmi se, úgy legyél szép, ahogy vagy.
8/15 anonim válasza:
Nem gáz, mert nem a melle tesz egy lányt értékessé. Egyébként Neked még nőhet a melled.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. :D
2013. júl. 2. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!