Lehetséges hogy 9 hetesen már látszik a pocak? Mikor kezd el nőni? Én 4 hetes 2 napos vagyok, és láttam egy videót a 9. hétről, és ott a csajnak már volt hasa, és nem kicsi. Lehet ez vagyvalami kamu?
már bejelentkezhetsz a dokihoz, de még két hét mulva fog valószínű érdemleges dolgot látni.
A videóról meg annyit, hogy a 9 hetes magzat(embryo) még kb 3-4 cm között van..szóval kisebb mint a hüvelykullyad..tehát mi is látszódhatna belőle?? amugyis a baba olyankor még 9 hetesen a méhhel együtt a szeméremcsont mögött van és csak a 10-11.hét körül kezd a szeméremcsont fölé kerülni, akkor sem látszk, csak tapintható. Puffadás viszont lehet magyarázat, vagy eleve nagy hasa volt a videós csajnak már terhesség előtt is.
En holnap toltom be a 14 hetet,de nekem meg csak a mult heten tunt el az allandoan kikandikalo csipo csontom,pedig nem vagyok sovany!...es meg most kezdek kerekedni.Viszont a baratnom is terhes es 1 idosok vagyunk,de o neki mar 8 hetesen is nagy pocija volt,igaz o duci es neki mar nem az elso baba.
Dokihoz raersz 1-2 het mulva menni,es 5 hetesen voltam de csak a petezsak latszott es 1 kis potty.
Gratulalok a babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!