Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy nőiesebb...

Mit csináljak hogy nőiesebb legyek? 14/l

Figyelt kérdés

Elég fiús vagyok kívül belül. Egyszer qurva nagyot böfögtem, erre megkérdezte az egyik osztálytársam hogy: Hol hagytad a nőiességedet?!

Erre a legjobb barátnőm, pont a legjobb barátnőm azt mondta: Otthon hagyta, már egy éve ott csücsül a fésü és a borotva mellett.

Ez leirhatatlanul rosszul esett ezért megfogadtam hogy megszépülök a nyáron. Holnap csinálják a hajam. Ilyenből: [link]

Ilyen lesz: [link]

Jövő héten szedik ki a szemöldökömet, és átválogattam a ruháimat és majd megyek turkálóba is venni pár ruhát. Sminkelést gyakorlom, és melltartót is hordok. Még mit kellene megcsinálnom? A "nők" mit szoktak csinálni hogy jól nézzenek ki?

2013. júl. 1. 00:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igazad van tényleg fotogén, rólam meg még normális képet se lehet csinálni xddddd
2013. júl. 1. 13:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Sztem nem kell nagyon drasztikusan változtatni, inkább lépésenként, mert a vége lehet, hogy az lesz, hogy a saját személyiségedet nyomod le magadban, az meg sosem jó.

Mondjuk eleve parasztok voltak sztem az osztálytársaid. Jó, hát a böfögős dologban kérdés az, hogy röhögcséltél-e utána, direkt jött-e, el tudtad volnae nyomni, bocsánatot kértél-e utána, a szád elé tetted-e a kezed, amikor már érezted, hogy jön. Mert ez mkivel előfordul. A barátnőd meg sztem egyenesen tuskó volt, hogy ilyen poént beszól csak a poén kedvéért.

Mindegy. Sztem a hajaddal semmi probléma nincs a kép alapján. Nem a trendi hajtól leszel nőies. Az más kérdés, hogy ápolt-e a hajad, vagy csak úgy lóg. A töredezett hajvégeket mképpen le kell vágatni, és egy pici fazont is hozzá - nem kell egészen új frizura, lehet, hogy elég egy picit lépcsőzetesebb fazon. És aztán ápold rendszeresen - kondicionáld, formázd meg egy picit.

Sminkből sem muszáj azonnal a mélyvízbe ugrani, elég egy kis szempillaspirál, lájtos szemceruza és színezett ajakápoló.

Szemöldökszedés jó ötlet. Szőrteleníts is rendesen (sztem 14 évesen még messze nem kell kart szőrteleníteni, sztem hülye az, aki csak azért azt mondja vkire, hogy nem nőies). Ruhákból inkább nőiesebb alapdarabokat szedj össze - pl. egy karcsúsított, természetes színű blézert, elegáns blúzokat, csinos fekete nadrágot, pár színesebb kendőt, elegáns cipőket (nem feltétlenül tűsarkúra gondolok, egy laposabb vagy egy kisebb sarkú cipő is lehet nőies), az alkatodhoz illő szoknyát. Ja, és olyan holmikat ne vegyél, amikben nem érzed jól magad, csak azért, mert az épp divat.

Viselkedés tekintetében meg, ha ennyire zavarnak az ilyen megjegyzések, lehet, hogy nem árt egy illemtankönyvet átfutni, és "gyakorolni", milyen helyzetben mi a teendő. De sztem nem úgy kell nekifutni, hogy azt gondolod, hogy te most értéktelen vagy, mert ez nincs így. A böfögés, szellentés stb. az biológiai dolog, mindenkivel előfordulhat, és nem az van, hogy a nőkkel ez nem történhet meg. Max. arra kell figyelni, hogy ha már érzed, hogy megtörténik, vagy készül megtörténni, mit csinálj. Pl. szellentést vissza lehet tartani, böfögést is vmennyire.

2013. júl. 1. 14:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ötlet nagyon jó, de ez a rövid haj, amilyet szeretnél, minden csak nem nőies. Nagyon vagány, jól is néz ki, de egyáltalán nem nőies, sokkal inkább fiús, lehet, hogy nagyon jól fog állni és, ha hajthatatlan vagy csináld is meg, de ettől nem leszel nőiesebb, sőt.
2013. júl. 1. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!