Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nőiesebb?

Hogyan legyek nőiesebb?

Figyelt kérdés

Leírom magam.azt mondják szép vagyok,és csinos.Jó alkatom van,a melleim nagyok,közvetlen vagyok,beszédes.

Régóta van kapcsolatom,de nem érezm úgy,hogy a pasim egy igazi nőnek tartana.Szeretném,ha megőrülne értem.Milye praktikákat tudtok?És ha vhol vagyunk,pl szórakozóhelyen nem nagyon ölelget meg ilyenek,pedig jól esne.Ezeket szeretném megváltoztatni!

2009. szept. 19. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
A normális felfogású pasiknak nem az a lényeg, hogy nagy mellű, húdecsinos modellalkatú barátnőjük legyen, akit lehet vinni mindenfelé, és "mutagatni", hanem a belső tulajdonságok. Szerintem azért nem ölelget társaságban, mert tudja, hogy az ilyen dolgok csak két emberre tartoznak. Örülj neki, hogy a barátod nem csak azért "tart", hogy felvághason a haverjai előtt, hanem mert szeret!
2009. szept. 19. 12:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,én örülök.de azért néha jól esne,ha odajönne és megölelne,nem akarom én,hogy folyton rajtamlógjon.Az is jobb lenne,ha sokszor megdicsérne,h szép vagyok avgy vmi..de nem.Ezért kéretk praktikákat!
2009. szept. 19. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Ne higgy elsőnek. Igenis fontos, hogy megöleljen nyílvánosan. De nem biztos, hogy a nőiességgel van baj (bár persze lehet). Lehet már nem szeret úgy, de az is lehet, csak nem az az ölelgetős fajta. Mindenesetre azzal bajt nem csinálsz, ha nőiesedsz, sőt :)

Hordj csajosabb ruhákat első lépésként :)

2009. szept. 19. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem benned van a hiba... Mármint nem azért nem ölelget, mert nem vagy elég nőies. Nekem volt egy barátnőm, eszméletlenül mutatós, csinos, bárhova ment mindenhol leszólították a pasik. Emellett normális is volt, nem az a mindenkien odaadom magam típus. És a hülye férje (aki egy ronda, alaktalan, igénytelenül kinéző akárki) soha meg nem ölelte volna a társaságukban (ahol pedig többen is hajtottak erre a lányra), a kezét se nagyon fogta meg. Csak addig tepert, amíg össze nem jöttek, utána szépen hátradőlt, leszarta saját magát (külsőleg), de a csajt is, sőt még azt is mondta, hogy legközelebb inkább csúnya nővel kezd, mert azok meghunyászkodnak. Szóval aberrált volt a csávó. Remélem a te barátod nem ilyen, de ebből az esetből kiindulva nem állítanám, hogy neked kéne tippeket adni, inkább neki!
2009. szept. 19. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ő az a afajta,aki nem igazán ölelgetős.De azért tudjátok,h jól esne néhe társaságban is.MA megyünk bulizni,és szeretnék tippeket.Vagy legyek olyan nemtörősöm?VAgy hogy viselkedjek vele,hogy meg akarjon ölelni?

2009. szept. 19. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te jobban bújsz hozzá, akkor talán ő is "kedvet kap", vagy legalábbis rájön hogy neked ez igényed :)

Persze a pasik egyszerűen működnek: ha megmondod neki, az a tuti.

2009. szept. 19. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:
de hiába mondom neki:(
2009. szept. 19. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Az Én barátom is ugyanilyen! :D Engem az első években nagyon zavart, hogy társaságban nem ölel meg, olyan volt, mintha nem is érdekelném:S Aztán hiába mondtam neki, nem nagyon hatott a beszéd. Aztán egyszercsak eltört nálam a mécses, mert ráadásul egy eléggé fiús csaj ott illegette magát neki. Na onnantól kezdve már, hogy látta, mennyire rosszul esik, eléggé hozzászokott úgymond, hogy ha elmegyünk valahova, megölel néha:)

És már majdnem 4 éve együtt vagyunk:)

Sok szerencsét:) Beszéld meg vele, hogy rosszul esik.

23/L

2009. szept. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!