Hogyan legyek nőiesebb?
Leírom magam.azt mondják szép vagyok,és csinos.Jó alkatom van,a melleim nagyok,közvetlen vagyok,beszédes.
Régóta van kapcsolatom,de nem érezm úgy,hogy a pasim egy igazi nőnek tartana.Szeretném,ha megőrülne értem.Milye praktikákat tudtok?És ha vhol vagyunk,pl szórakozóhelyen nem nagyon ölelget meg ilyenek,pedig jól esne.Ezeket szeretném megváltoztatni!
Ne higgy elsőnek. Igenis fontos, hogy megöleljen nyílvánosan. De nem biztos, hogy a nőiességgel van baj (bár persze lehet). Lehet már nem szeret úgy, de az is lehet, csak nem az az ölelgetős fajta. Mindenesetre azzal bajt nem csinálsz, ha nőiesedsz, sőt :)
Hordj csajosabb ruhákat első lépésként :)
Köszönöm:)
Ő az a afajta,aki nem igazán ölelgetős.De azért tudjátok,h jól esne néhe társaságban is.MA megyünk bulizni,és szeretnék tippeket.Vagy legyek olyan nemtörősöm?VAgy hogy viselkedjek vele,hogy meg akarjon ölelni?
Hát ha te jobban bújsz hozzá, akkor talán ő is "kedvet kap", vagy legalábbis rájön hogy neked ez igényed :)
Persze a pasik egyszerűen működnek: ha megmondod neki, az a tuti.
Az Én barátom is ugyanilyen! :D Engem az első években nagyon zavart, hogy társaságban nem ölel meg, olyan volt, mintha nem is érdekelném:S Aztán hiába mondtam neki, nem nagyon hatott a beszéd. Aztán egyszercsak eltört nálam a mécses, mert ráadásul egy eléggé fiús csaj ott illegette magát neki. Na onnantól kezdve már, hogy látta, mennyire rosszul esik, eléggé hozzászokott úgymond, hogy ha elmegyünk valahova, megölel néha:)
És már majdnem 4 éve együtt vagyunk:)
Sok szerencsét:) Beszéld meg vele, hogy rosszul esik.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!