Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nőiesebb és vagányabb?
Értem ez alatt a ruhákat,a hajat,a viselkedést,stb.
Kérlek segítsetek!!
Ez függ a korodtól a stilusodtól...stb.
Szerintem ne megfelelni akrj hogy akkor most vagány leszek hanem öltözködj egyedien. Ami szép,ízléses,kényelemes.
Nos...15 vok,a stílusom olyan...háát talán sportos+unalmas keveréke,és magamnak szeretnék a változásokkal megfelelni.És egyszerűen szeretném nőiesebbé tenni a megjelenésem.
Hogyan tegyem?:S
Nőies és vagány? elsőre ütötte egymást a fogalomtáramban ez a két stílus, de végülis naná
nekem (f 25) az a nőies és vagány lány, aki ilyen időben pl. szoknyát húz, de szép, ízléses csimzával, de nem k*rvásan, hozzá vastag harisnyát, amin minták is vannak
vagány még az arcfestés, de itt is könnyű a ló túloldalára esni, pl. a rúzs kifejezetten taszít és szerintem bohócoknak való
szintén vagány még nálam a fekete körömlakk kifejezetten nem darkos lányoknál!!! úgy nem unalmas, mert egyedi
vagány még a feltűnő színű sál/sapka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!