Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy nőiesebb...

Mit csináljak hogy nőiesebb legyek? 14/l

Figyelt kérdés

Elég fiús vagyok kívül belül. Egyszer qurva nagyot böfögtem, erre megkérdezte az egyik osztálytársam hogy: Hol hagytad a nőiességedet?!

Erre a legjobb barátnőm, pont a legjobb barátnőm azt mondta: Otthon hagyta, már egy éve ott csücsül a fésü és a borotva mellett.

Ez leirhatatlanul rosszul esett ezért megfogadtam hogy megszépülök a nyáron. Holnap csinálják a hajam. Ilyenből: [link]

Ilyen lesz: [link]

Jövő héten szedik ki a szemöldökömet, és átválogattam a ruháimat és majd megyek turkálóba is venni pár ruhát. Sminkelést gyakorlom, és melltartót is hordok. Még mit kellene megcsinálnom? A "nők" mit szoktak csinálni hogy jól nézzenek ki?

2013. júl. 1. 00:00
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Milyen fajta ruhák a nőiesek?
2013. júl. 1. 00:05
 2/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Jaj, én annyira bele tudlak képzelni egy ilyen filmbe, ahol egy totál fiús csajt bombázóvá alakítanak át.. hehe. Nagyon sok tényező van, amitől egy nő nő, szerintem nézegess csajos filmeket.
2013. júl. 1. 00:11
 3/23 A kérdező kommentje:
öö.. odairtam a kéréshez hogy 14/l. Amugy láttam a Házinyuszi c. filmet az is erről szól.
2013. júl. 1. 00:47
 4/23 anonim ***** válasza:
Nee, kérlek, ne vágasd le, ha hosszú hajad van :( Szerintem pont a hosszú haj az, ami nőies:)
2013. júl. 1. 07:43
 5/23 A kérdező kommentje:
de kell a változás, és ugyis visszanől.
2013. júl. 1. 10:02
 6/23 anonim ***** válasza:

ne beszéld le légyszi, lehet nagyon jól fog állni neki az új haj!

kérdező, ami a fontos hogy olyan fodrászhoz menj akiben megbízol és tudod hogy ügyes!

pár dolog ami még fontos lehet:

- ne legyél szőrős! úgyértem, ha pl. a karodon nagyon erősek a szőrszálak, mindenképp gyantáztasd le!

- legyél ápolt! arcod ne legyen pattanásos, a kezed, körmeid legyenek szépek, igényesek! ehhez jön az is, hogy a lepattogzott körömlakk tilos! az egyszerűen undorító

- mondjuk kezdj el fülbevalót, kiegészítőket hordani, az is nőies!

- bő nadrágok helyett csőnadrágot, esetleg leggingset hordj!

- felejtsd el az edzőcipőket, válassz nőiesebb darabokat, pl. topánka /ősz,tavasz/, vagy magasított csizma /tél/, saru, szandál /nyár/

remélem tudtam segíteni :))

2013. júl. 1. 10:34
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Legyél mindig ápolt(pl körmeid rendbe, hajad ne legyen zsíros...stb) Sminknek szerintem egy kis szempillaspirál és szájfény elég lesz, de ezt miután haza érsz mosd le. D Ha esetleg új ruhákat szeretnél, akkor szerintem menj be a h&m, most nagy leárazások vannak, meg a turi(amitt te is írtál). :) Vegyél arclemosót, tonicot ha estleg pattanásos lennél. Szempillaspirálból vegyél szerinzem essenct, olcsó és jó. Szájfényből is essenc, miss sporty, mert olcsók és még jók is. :) bocsi ha lenne helyesírási hiba, telefonról vagyok. amúgy majd írd meg, hogy hogy sikerült az àtalakulás :)
2013. júl. 1. 10:51
 8/23 A kérdező kommentje:

a tesóm barátja a fodrászom. ugyhogy személyesen is ismerem, meg házhozjön ugyhogy király! :D Nem vagyok pattanásos de vett anya nekem archabot, olyan mint a bőrradir csak kíméletesebb. sminkelni, ugy szoktam: a bőrhibákat korrektorral megoldom, szemkontúrt próbáltam szemceruzával de még tanulom :) És szempillaspirál. próbáltam szájfényt de zavart. :/

És borotválom a hónaljam meg a lábam. A karom elég szőrös de anya nem engedi borotválni. A gyantát kipróbáltuk a hónaljamon de nem szedte le és utána fájt nagyon. De gondolom kozmetikusnál le lehetne szedetni, (ha egyáltalán ott kell)

2013. júl. 1. 11:14
 9/23 A kérdező kommentje:
most vettem észre hogy a kérdést pontba éjfélkor irtam ki. de durva! :D
2013. júl. 1. 11:19
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ha szeretnél nőiesebben öltözni vegyél sarut, ballerina cipőt, ruhákat, szoknyákat. Linkelek párat

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 1. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!