Mit csináljak hogy nőiesebb legyek? 14/l
Elég fiús vagyok kívül belül. Egyszer qurva nagyot böfögtem, erre megkérdezte az egyik osztálytársam hogy: Hol hagytad a nőiességedet?!
Erre a legjobb barátnőm, pont a legjobb barátnőm azt mondta: Otthon hagyta, már egy éve ott csücsül a fésü és a borotva mellett.
Ez leirhatatlanul rosszul esett ezért megfogadtam hogy megszépülök a nyáron. Holnap csinálják a hajam. Ilyenből: [link]
Ilyen lesz: [link]
Jövő héten szedik ki a szemöldökömet, és átválogattam a ruháimat és majd megyek turkálóba is venni pár ruhát. Sminkelést gyakorlom, és melltartót is hordok. Még mit kellene megcsinálnom? A "nők" mit szoktak csinálni hogy jól nézzenek ki?
ne beszéld le légyszi, lehet nagyon jól fog állni neki az új haj!
kérdező, ami a fontos hogy olyan fodrászhoz menj akiben megbízol és tudod hogy ügyes!
pár dolog ami még fontos lehet:
- ne legyél szőrős! úgyértem, ha pl. a karodon nagyon erősek a szőrszálak, mindenképp gyantáztasd le!
- legyél ápolt! arcod ne legyen pattanásos, a kezed, körmeid legyenek szépek, igényesek! ehhez jön az is, hogy a lepattogzott körömlakk tilos! az egyszerűen undorító
- mondjuk kezdj el fülbevalót, kiegészítőket hordani, az is nőies!
- bő nadrágok helyett csőnadrágot, esetleg leggingset hordj!
- felejtsd el az edzőcipőket, válassz nőiesebb darabokat, pl. topánka /ősz,tavasz/, vagy magasított csizma /tél/, saru, szandál /nyár/
remélem tudtam segíteni :))
a tesóm barátja a fodrászom. ugyhogy személyesen is ismerem, meg házhozjön ugyhogy király! :D Nem vagyok pattanásos de vett anya nekem archabot, olyan mint a bőrradir csak kíméletesebb. sminkelni, ugy szoktam: a bőrhibákat korrektorral megoldom, szemkontúrt próbáltam szemceruzával de még tanulom :) És szempillaspirál. próbáltam szájfényt de zavart. :/
És borotválom a hónaljam meg a lábam. A karom elég szőrös de anya nem engedi borotválni. A gyantát kipróbáltuk a hónaljamon de nem szedte le és utána fájt nagyon. De gondolom kozmetikusnál le lehetne szedetni, (ha egyáltalán ott kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!