41/49 anonim válasza:
A 2. lány nekem olyan Selena Gomez beütésű, csak le kène fogynia hozzá. Az első tucat làny, kapâsból 10 lànyt fel tudnèk sorolni, aki szinte ugyanígy néz ki. 12 èvesen mâr sminkelik magukat? 20 èves korukra majd 30-nak nèznek ki.
42/49 anonim válasza:
Nekem is Selena Gomez jutott eszembe a 2-ról és ő szebb is (bár nem szeretem "szelinát").
A kérdező pedig egyértelmű, hogy az 1. csaj a képről, különben miért istenítené így? -.-
A 2. meg a "barátnője" akivel most bizonyára összeveszett (rosszabb esetben még csak össze sincsenek veszve) és így akarja lejáratni.
Gratulálok!
Büszke lehetsz magadra. :)
43/49 anonim válasza:
A 2. lánynak kedves arca van, szerintem ő szebb. Amúgy kérdező, ugye te sem gondolod komolyan, amiket írsz?! mert hatalmas ostobaságok. Csak ilyen gyerekem ne szülessen soha az életben,mint te, mert felakasztom magam..
44/49 anonim válasza:
Nem írom le, hogy mi a véleményem rólad, előttem már biztos megtették ezt, csak a te kommentjeidet olvastam el. Az első lány arca nem szép és még be is képzelt. Egy igazi kis pitsa lesz belőle 14 éves korára, 16 éves korára egy kiélt ribi. Jövőképe sem lehet a flegma fejéről leolvasva. A másik lány arca kedves, nem vág idióta fejet, aranyosnak tűnik. Szerintem ő a szebb. Biztosan többre fogja vinni, mint az első vagy te. Nem is értem, hogy miért barátkozik veletek. Valószínűleg nincs értelmesebb társaság a suliban, a környéken.
45/49 A kérdező kommentje:
Nem az az érdekes, h kinek jobb a személyisége hanem az h ki a szebb.
2013. aug. 20. 16:53
46/49 .Sandara. válasza:
A 2. sokkal szebb! az elsőnek olyan fura a feje...
47/49 anonim válasza:
Igazából?Őszintén megmondom mind az első lánytól hánynom kell,de tőled is :D Az elsőnek kutya feje van :D esküszöm szebbet szarok tőle :DD A 2 es lány pedig olyan kis bájos szelíd és ne csodálkozz hogy nem volt pasija még 13 évesen :D elmondom neked anyukád 18 évesen is még a szüzet játszotta :D nem hogy 13 évesen a .f... járjon az agyad :DD meg mit akarsz te még bulizni 13 évesen? :D elmondom hogy belőled meg az 1. csajból mi lesz. 14 évesen átmegy rajtatok egy 25 éves csávó majd sírni fog a szátok hogy jaj elhagyott az új pasim.. Majd a második kislány sorsa az lesz hogy egyetemre megy talán még híres zongorista is lesz ha elegendő tehetsége van ti pedig nézhetitek egy putritanyából a nyomornegyedben 6-7 gyerekkel a kezetekben(mellé teszem semelyik nem egy apától). Én többe nézem azt az embert aki tesz le az asztalra valamit nem csak a kifejletlen 13 éves popsiját rázza! :D ami mellesleg nem vonzó :D mert hogy még ti nem vagytok ki alakulva..Elképzelem alakod kb nincs :D A pasik szarnak rád mert mind tudja hogy egy kis mitugrász 5 ikes vagy :D Másik meg hogy hülyeség a tanulás? :D Az ilyenbe mint te kár is bele fektetni :D majd mikor azt hiszed a sósavra hogy finom innivaló jól meghúzod megnézem én akkor hogy örülnél az iskolának...Vagy mikor egy csekket képtelen leszel befizetni mert 1 nem tudnál írni 2 nem tudod hogy kell megcsinálni..Na egy gyors jó tanács hamar kezdjél észbe kapni mert így tudod mi lesz belőled? :D A kettes kislány wc-s nénije :D ;) 13 évesen ne legyen ekkora szád,hanem inkább nyomd vissza a cumid az még oda való :D 16/L
48/49 anonim válasza:
A második lánynak sokkal szebb az arca, és nem vág hozzá fura fejet, mint az első. Ha egy kicsit figyel magára, magasan verni az 1. csajt. Fiatalabb éveimben én is a tanulásnak éltem (na jó, most is :DD), ellentétben más-állítólag hiperultraszuper gyönyörű osztálytársaimmal. Eredmény: végzett mérnök vagyok, van egy stabil párkapcsolatom, míg a többség meghízott/megöregedett/kihullott a hajuk a festéstől és vasalástól és nincs se párjuk se jó szakmájuk, csak élnek a nagyvilágba. Ez a kérdés is azt mintázza, hogy nem az okos embereket istenítik, hanem azokat, akik a ribizliség határát súrolják.
49/49 anonim válasza:
2. szerintem is szebb.
Te pedig, kedves kérdező, nagyon nagy barom vagy 12 éves létedre, meg se haragudj.:) "Csak tud valamit ha volt 3 pasija" meg "vele legalább lehet bulizni". Basszus, 12 évesen csak én voltam azzal elfoglalva, hogy mivel játsszak? Beteg világ.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!