Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a szebb?

Szerintetek ki a szebb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2013. jún. 30. 14:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Az első szebb.

És utolsó, nem ő tette fel a tegnapi Taylor Swiftes kérdést. Az a lány 18 éves, ez maximum 14 lehet...

2013. jún. 30. 17:22
 22/49 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem pontosan a Taylor Swiftes csajra...csak mintha arra is hasonlítana...Viszont biztos h már láttam a fejét az oldalon.Méghozzá ugyan ezt a képet.
2013. jún. 30. 17:38
 23/49 A kérdező kommentje:
Nektek csak az a jó ha valaki tanul. mert hülyék vagytok. bulizni jobb mert akkor boldog vagy. a második lány meg legalább segít tanulni. ennyi. és igen érdekbarátság de legalább jó.
2013. jún. 30. 17:44
 24/49 A kérdező kommentje:
egyébként szerintetek is ő a rondább..szóval.
2013. jún. 30. 17:44
 25/49 A kérdező kommentje:
és hol láttatok az első csajról képet? :o a másodikról max. valami csúnya szépségversenyen de az első?
2013. jún. 30. 17:55
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

De köcsög vagy...hogy kihasználod szegényt, néha elgondolkozom az ilyen emberek gerinc nélkül hogyan tudnak állni...

Bulizni ráérsz 16 éves korodtól, meg a fiúk is ráérnek még 12évesen. Csak gratulálni tudok a szüleidnek!:*

Egyébként ha ennyire ócsárolod szegény lányt és itt mutogatod, miért nem magadról teszel fel képet? Ha te annyira tökéletes vagy akkor magadról kérjél véleményt és ne mást alázz meg...szánalmas vagy.

2013. jún. 30. 18:00
 27/49 anonim válasza:
100%

Ezt amúgy én sem értem. A többség szerint szép vagyok,és ha kérdezik ,hogy volt e már fiúm,akkor mondom hogy még nem, miért kellene? ÉS komolyan olyan döbbenten néztek rám hogy már én szégyelltem magam. De amúgy ez környéktől függ,van önbizalmam,kitűnő tanuló vagyok és sok barátom van,de elítélem azokat akik külső alapján döntenek.És attól még annak lehet több barátja aki nagyon jó tanuló.Tapasztalatból mondom. ÉS habár én is ebbe a korkategóriába tartozom, nem preferálom a járást mert 13 ÉVESEN NE JÁRJON A GYEREK SENKIvel és én se járnék. ÉS kedves kérdező szégyelld magad ,hogy így beszélsz a barátnőidről, és mi jogod van feltölteni róluk képet a gyakorikérdésekre? És annak örülnél ha valaki téged feltenne és ilyeneket mondana rólad? Sejtettem. Ezek miatt mondják azt hogy "az összes 12-13 éves a csicska generációba tartozik. Sok kivétel van,jelentem.

Bocsi a hosszú és off válaszért.

13/l

2013. jún. 30. 23:40
 28/49 anonim ***** válasza:
Én vagyok a Taylor Swiftes és garantáltan nem ő :D
2013. júl. 1. 00:36
 29/49 A kérdező kommentje:
jahhj. te 13 eves dicseretre varo jo kislany nem hatottal meg. egyebkent elterunk a tematol. a kerdes az hogy.ki a szebb es nem az h kit birtok jobban.
2013. júl. 1. 06:32
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ronda vagy, hogy az ördög akciós áron se vinne el... *.* a második a szebb (főleg a szeme) te meg egy ponty vagy
2013. júl. 1. 07:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!