1/49 anonim válasza:
nagyon kicsik vagytok még mindketten...amúgy 1.
2/49 anonim válasza:
Egyik sem tetszik.
Szerintem mindkettő átlagon aluli. + Kicsik is.
3/49 anonim válasza:
akkor már az első.2. nem tetszik
5/49 anonim válasza:
egyik sem kifejezetten az a húú de szép, de ha már választani kell a 2. lánynak kedvesebb az arca... az első annyira koravén, látszik rajta hogy kb 12-13 éves és úgy van kisminkelve mint egy 25 éves, plusz a viselkedésére is ezt tudnám mondani így kép alapján hogy beképzelt.... ( bocsi ha nem így van, de egy kép alapján ezt tudtam megállapítani.)
6/49 A kérdező kommentje:
háát. igen az első kicsit beképzeltebb, bár megteheti hisz 3 pasija volt, és rajonganak érte! :) A második pedig kicsit szótlanabb és az a stréber forma. Megjegyzem azt írtok mindegyikről amit akartok ugyanis mindkettő a barátnőm. Bár az elsőt jobban szeretem én is. Vele lehet bulizni! :)
2013. jún. 30. 14:57
8/49 anonim válasza:
jaj drágám nem attól lesz valaki szép hogy 3 pasija volt vagy 1. ez egyszerűen azt jelzi hogy könnyűvérű és ez valószínűleg nagyobb korára sem fog változni. ismerek olyan lányt aki 16 éves gyönyörű szép, csinos formás nőies alakja van, komolyan nő létemre én is utánafordulnék az utcán ha nem ismerném... és 1 pasija volt eddig, vele is csak szájrapuszi volt. szóval azért ne keverjük össze a szépséget a könnyűvérűséggel.
9/49 anonim válasza:
ja ez lemaradt :
az meg a másik fele, hogy lehet az ember akármilyen akármit elérhet az életben attól nem kell beképzeltnek lennie. az egy másik kérdés hogy vannak akik alapból ilyen beképzeltek a SEMMIRE!
10/49 A kérdező kommentje:
de a másik barátnőm a 2. lány az rosszabb nála. Ő meg tanul meg zongorázik meg ilyen hülyeségek és NEM VOLT EGY PASIJA SE! Most ez se normálisabb. És a 1. barátnőm legalább szebb. Meg azért tud valamit ha ennyi pasija volt! :)
2013. jún. 30. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!