Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék rockeresebb?

Hogyan lehetnék rockeresebb?

Figyelt kérdés

13/L

Fekete körömlakk, megvan. Az I<3ROCK-os fekete pulcsi, megvan. Egy fekete Linkin Parkos póló, megvan. "Szegecses" lila karkötő, megvan. LP-s fekete kendő csuklóra, megvan. Fekete farmer, megvan. Zenei ízlés, megvan. És ennyi. Mit tehetnék, hogy még ezek nélkül is üvöltsön rólam, hogy rocker vagyok? Ugyanis a legtöbbször mosásban vannak ezek.:)

Vagy tudtok még az öltözködéshez valamit?

Ismétlem: 13 éves lány vagyok! Sose sminkeltem magam, nem úgy nézek ki mint egy ..., csak szeretném, ha tudnák, nem pop zenét hallgatok;)

2013. jún. 29. 20:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nem akarok beleszólni, de aki Linkin Parkot hallgat, ne akarjon IGAZI rockernek kinézni! Sőt, egy igazi rokker nem hord I <3 rock -os pulcsit sem! Sőt, a körömlakk sem kötelező! Sőt, igazából a többi sem kötelező, de mondjuk egy IGAZI rockzenekaros póló azért jó, ha van. Igazi rockzene a Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow, Rolling Stones, sőt ha karjuk, ide sorolhatjuk a Metallicát, az Ájron Médent, és a Black Sabbathot is, bár ezek metál zenekarok. Összegzésben: amíg LP-t hallgatsz, nem vagy rocker. Amúgy az igazi rockerek nem verik a nyálukat, hogy hogy érzékeltessék, h rockerek, mert aki az, az tudja, hogy mit vegyen föl, nem anoním emberektől kérdezgeti, mert ha tudja h az, tudja, mit vegyen fel. Ennyi. És bocsi, csak kicsit felbosszantottam magam, bocsi, nem akartam bunkó lenni. :) http://www.youtube.com/watch?v=tbYj71g1QQQ , http://www.youtube.com/watch?v=StOWOSZD9w8 14/L (rocker...)
2013. jún. 30. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Lényegében leírták már, hogy ne külsőségekben gondolkodj. Ne ilyen checklist szerűen akarj megfelelni. A hozzászólásod alapján meglehetősen értelmesnek tűnsz (a kérdésedről ugyanez nem mondható el) ezért úgy érzem nem pusztába kiáltott szavak a fenti tanácsok sem. Valószínűleg majd te is megmosolygod ezt a kérdésedet pár év múlva...

Érzékeltetésképp ajánlanám ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=-F_9fgtEKYg ebben a csajban szerintem sokkal több az ú.n. rock n roll mint pl. Bíró Icában volt annak idején ( http://www.youtube.com/watch?v=JsEie_qfabY) pedig ennél több rokker-klisét nehéz elképzeni. De mondhattam volna akár az osszijános Paksi Endrét is. (szorgalmi feladat: [link] ) Biztos vagyok benne, hogy az a francia jazz/sanzon énekes lány hallgat pl. Led Zeppelin-t, Deep Purple-t, Motorhead-et (!), Queen-t stb. de sok torzítottgitár-mentes zenét is annak ellenére, hogy külsőségeiben erről semmi nem árulkodik (hacsak nem az a pár piercing). Freddie Mercury színpadi megjelenése sem kifejezetten rokkeres, de merje valaki kétségbe vonni, hogy nem "üvölt róla, hogy rocker vagyok"!

2013. jún. 30. 14:08
 13/14 anonim válasza:
100%
Kérdező!Ne hallgass senki olyanra aki azt mondja neked hogy:Ezt ne csináld!Rossz az irányzat!Változz meg! Vagy bármi egyéb fo*st jó?Te így vagy önmagad és ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak az ilyen tuskók. Én is ilyen voltam 13 évesen most 17 vagyok és képzeljétek!Ugyanilyen maradtam a bakancsomat is csak azért cseréltem le mert kinőttem :) és lehet hogy kapni fogok itt jó pár kritikát hogy rossz felé viszlek de ez az igazság és szerintem nem vagy divat rocker.Igen had tudják meg hogy szereted a rockot!Bámuljanak ha jól esik!!! De figyelj itt nincs olyan hogy valaki megszabja mitől leszel rockeresebb itt azt hordod ami neked tetszik. bármilyen is legyen az.Fő a te véleményed!És még valami.Senkinek ne hagyd hogy kritizáljon akárhogy nézel ki.
2013. júl. 1. 00:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Kértelek benneteket, h ne engem kritizáljatok, csak tanácsokra voltam kíváncsi. Attól még, h a Linkin Par a kedvencem, nem popot, hanem Machine Headet, Slipknotot, Metallicát, Iron maident is hallgatok, de ez nem egészen ide illik... Megköszönném, ha a kérdésemre felelnétek, és nem b*sztatnátok a stílusom miatt. Rocker vagyok, de ember. És köszönöm azoknak, akik segítettek. Meg is vettem a szögecses övemet!:D Ja! És a szüleimnek semmi mkifogása a rockerségem felől, mert nem drogozom, nem iszom, nem cigizem, és inkább hippiként viselkedem! Úgyhogy nem kell értem aggódni, vigyázok én magamra, csak a kinézetembe segítsetek! Köszönöm!
2013. júl. 17. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!