Nagyon széles a csípőm?
Figyelt kérdés
170cm vagyok és a csípőm 89-95cm között mozog ha a fenekem közepénél mérem akkor 95 ha feljebb a csontnál a kkor 89-90.Ez sok?Az arányaim azok jók?A derekam az 69cm.Milen alkatú vagyok?Amúgy 58kg vagyok.2009. okt. 14. 20:44
1/16 anonim válasza:
hát ha 58 kiló vagy, akkor egy kicsit sok.
2/16 anonim válasza:
58 kilo sok???Te beteg vagy....
3/16 A kérdező kommentje:
Azért nem gondoltam, hogy ennyire vészes a súlyom és a csípőm szélessége, bár én ugy tudtam 90 at ideál de látom itt 75cm-es csípő ami jó.
2009. okt. 14. 21:00
4/16 anonim válasza:
Hát, ha küldenél egy fotót, úgy könnyebb lenne eldönteni!
5/16 anonim válasza:
Kép nélkül honnan a f______ból sz_____jam ki, hogy széles vagy e???????????
6/16 A kérdező kommentje:
hát a számok alapján csak meg lehet mondani, hogy sok -e vagy sem.Egy NORMÁLIS VÁLASZNAK ÖRÜLNÉK!Nem küldök fotót.Mert nincs.pont
2009. okt. 14. 21:20
8/16 anonim válasza:
nelegyetek már ennyit csökött agyúak....a 90-60-90 az nemmindenkire igaz, de gondolom ezmár nektek túl magas ahhoz h felfogjátok. egy 150 centis csaj nelegyen már 90-60-90, az mégis hogynézki???? ezek a méretek egy amolyan 180 centis nőnek ideálisak, 65 kiló környékén.
170 centidhez az 58 kilo az teljesen rendben van.
viszont ehhez az 58 kilóhoz a 95-ös csípő az elég sok.
9/16 A kérdező kommentje:
Elmondom, hogy a csípőm inkább 89cm és a barátnőm aki 12éves és 155cm neki 90cm a csípője.Kuszámoltuk az arányát és legközelebb állt neki 0,7-hez.Másik barátnőm 160cm 83 a csípője és a dereka 66cm!Pedig nagyon sovány lány.A kilencvenes csípő éppazhogy kevés egy 175-180cm-es lánynak és nem értem.Hol is kell mérni a csípőt?Mert ugye a fenéknek nem kell beleszámítania?
2009. okt. 15. 06:35
10/16 anonim válasza:
89-95centi között mozog? ez butaság
csipőméretet a fenék legszélesebb pontján kell mérni.
Sokat számít a derékbőséged is.
Ha azt mondom jók aza arányaid akkor szépnek fogod magad látni a tükörben? :)
Vagy ha azt mondom óriási a segged, a csipőd akkor depreszióba esel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!