Ti hogyan készültök ha mentek buliba?
Úgy értem miket szoktatok előtte csinálni? És kb mennyi időt vesz igénybe?
kort és nemet is írjatok :D
Hajat mosni nem közvetlenül buli előtt szoktam, mert a frissen mosott hajam kezelhetetlen, sokkal jobb, ha 1-2 nappal előtte mostam meg. Könnyebb formázni, dolgozni vele és nagyobb eséllyel marad úgy, ahogy szeretném. Így ez nálam nincs benne a buli előtti készülődésbe. :)
Zuhanyzás, fogmosás 15 perc kb. Ha esetleg szőrteleníteni is kell, akkor 20 perc.
Smink 10 perc kb., nem szeretem túl erősen sminkelni magam, csak egy kis szolid smink és kész is. A hajamat se szoktam nagyon flancolni, szeretem a természetességet, egyszerűséget és ez akkor is látszik, ha bulizni megyek. Szóval a hajamat is megcsinálom 10 perc alatt. A ruhával sem szoktam bajban lenni, általában már a készülődésre van elképzelésem, hogy mit veszek fel, így az is 5 perc alatt meg van. :)
40-45 perc alatt kész vagyok.
18/L
Elmegyek lezuhanyzom, hajmosás, van mikor szőrtelenítés..
Aztán fogmosás, és a többi apró ilyen dolog.
Ruhát nem mindig készítek elő, csak akkor ha gyűrött és vasalni kell. Amúgy kiveszem a szekrényből, farmer, póló, ing, és kész:D
Hajam 2 perc alatt megvan. Összvissz 20-25 perc alatt kész vagyok. (Szeretek sokáig zuhanyozni)
Jaaaa és én fiú vagyok!:D
Először is veszek egy habfürdőt, ez egy fél óra (ha hajat is mosok akkor egy óra, de van hogy előző nap mosom ki a hajam). szőrtelenítés, fogmosás 20 perc. Utána haj, ez attól függ, hogy milyen hajat csinálok, ha csak kivasalom akkor fél óra. Smink fél óra (szolid sminket csinálok, de a kis cicavonala a szememnél mindig elrontom, nem sikerül egyformán a két szememen, és mivel sokszor újrakezdem azt a két kis vonalat, az maga elvesz 20 percet xd) Aztán felöltözök ez 10 perc (ruhát már pár nappal előtte megveszem), elvégzem a hajamon az utolsó simításokat és már indulok is. :)
Szóval leghamarabb 2 óra alatt készülök el, de van amikor 3 órába telik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!