Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » államvizsgázók, hogy készültök...

államvizsgázók, hogy készültök az nagy napra? Mikor mentek és hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 15:23
 1/6 anonim válasza:

Nem egészen két hét múlva vizsga, és pont most írtam ki egy kérdést én is... A tanulással elég gyérül állok, mert vannak olyan tételek, amiket hiába olvasok újra és újra, egész egyszerűen annyira nem érdekel a téma, hogy úgy érzem, egyáltalán nem maradt meg belőle semmi :(((

És te, kedves kérdező, hogy állsz?

2010. jún. 3. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem még picivel több mint két hetem van, de nem nagyon tudok tanulni, pont úgy vagyok ahogy te! Vannak olyan témakörök amiket hiába olvasok többször nem marad meg a fejemben. Kellene valami jó tipp, hogy az ilyen anyagokat hogy lehetne minél egyszerűbben megjegyezni. Te milyen módszerrel tanulsz?
2010. jún. 3. 15:42
 3/6 anonim válasza:

Elolvasom (lehetőleg hangosan), aztán megpróbálom a lényeget visszamondani. A kidolgozott tételsor több, mint 200 oldalas. Van jegyzetem is (sajnos nem én készítettem), tételenként egy A4-es lapra össze van szedve a lényeg. Egyenlőre azokat olvasom, de vannak témakörök, amik sajnos így se maradnak meg. Pedig 2 oldal nem olyan sok, és mégis :((((

Ráadásul időhiányban is szenvedek, dolgozom, és van egy 3 éves kisfiam is. Szóval nincs túl sok ráérős időm.

2010. jún. 3. 21:25
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! hát nem irigyellek! én így, hogy semmi más dolgom sincs csak tanulni alig tudom beosztani az időm, mindig épp valami az eszembe jut, és aztán egyszercsak azon kapom magam,hogy már este van..
2010. jún. 3. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is volt egy tétel, ami az Istennek sem ment a fejembe, pedig háromszor is lemásoltam. Szerencsére nem azt húztam.
2010. jún. 4. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Oszb be az időd, és fél óránként válts tételt!
2010. jún. 4. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!