államvizsgázók, hogy készültök az nagy napra? Mikor mentek és hogy álltok a tanulással?
Nem egészen két hét múlva vizsga, és pont most írtam ki egy kérdést én is... A tanulással elég gyérül állok, mert vannak olyan tételek, amiket hiába olvasok újra és újra, egész egyszerűen annyira nem érdekel a téma, hogy úgy érzem, egyáltalán nem maradt meg belőle semmi :(((
És te, kedves kérdező, hogy állsz?
Elolvasom (lehetőleg hangosan), aztán megpróbálom a lényeget visszamondani. A kidolgozott tételsor több, mint 200 oldalas. Van jegyzetem is (sajnos nem én készítettem), tételenként egy A4-es lapra össze van szedve a lényeg. Egyenlőre azokat olvasom, de vannak témakörök, amik sajnos így se maradnak meg. Pedig 2 oldal nem olyan sok, és mégis :((((
Ráadásul időhiányban is szenvedek, dolgozom, és van egy 3 éves kisfiam is. Szóval nincs túl sok ráérős időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!