Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilónak tippeltek? :D

Hány kilónak tippeltek? :D

Figyelt kérdés

Így kép alapján nagyjából hány kilónak gondoltok? :D 165 centi vagyok.

[link]

2013. jún. 25. 21:33
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
A hasamon mi csúnya te szerencsétlen? :D Az, hogy nem horpad be? :D Egyébként mozgok, a 8 órás műszak után első dolgom edzeni, de 95 kilóról nem 2 perc lefogyni meg kockásítani, egyébként igen, virul a fejem egyrészt, másrészt hadd legyek már kíváncsi, harmadrészt meg a te fejed meg attól virul, ha ocsmány bunkó stílusban válaszolsz egy normális kérdésre? :D Amúgy dagadtozhattok nyugodtan, mert abszolút nem érdekel, voltam ennél sokkal dagadtabb is, akkor is tudtam magamról, meg most is tudom, hogy van még bőven mit fogyni, csak KÍVÁNCSI VOLTAM b*meg már az is baj? :D Én kérek elnézést, amiért meg mertem kérdezni :D Te jó ég :D Na mindegy, a többieknek köszönöm a válaszokat, a dicséreteket pláne köszönöm, egyébként a helyszín Akali és a valós adat 84 kiló, szóval akik dagadtoztak, k*vára örüljenek a fejüknek, mer igazuk van :D LEGYETEK BOLDOGOK :D én is az vagyok :)de ne aggódjatok, fogyózom, sportolok, és minden erőmmel azon leszek, hogy 50 kilós kockáshasú szupermodell legyek, aki nem rombolja a világról alkotott összképeteket :D
2013. jún. 26. 15:38
 32/43 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, csak 82. (Nem az elmúlt 5 percben adtam le, csak 2 hete méreckedtem utoljára, illetve most :D)
2013. jún. 26. 16:11
 33/43 anonim ***** válasza:

Én 75-nek tippeltelek volna. Gratulálok a fogyásodhoz! Szép alakod van, istennő leszel még pár mínusz után, mert már most látszik, hogy iszonyat jó a genetikád, ami sok girhes csajról nem mondható el. :) Én 80-ról fogytam le 53-ra.

...ja, és tetszik a stílusod! ;)

2013. jún. 26. 16:27
 34/43 anonim ***** válasza:
56%

mit vártál, kérdező, de tényleg? ez a GYK nem a léleksimogató csajsziklub

a stílusod meg illúzióromboló. hisztis vagy... :(

2013. jún. 26. 19:18
 35/43 anonim ***** válasza:
27%
Hiába pattogsz elhizott vagy és szar az alakod ha még fogysz lesz szép kis kötényhasad lóg majd a bőr sok a hasadon a zsír jól írta a másik válaszoló. Ám te 50 kgosan se lennél szupermodell alkat , nincs nőies formad alma vagy a derekad mindig vastag marad
2013. jún. 26. 23:15
 36/43 anonim ***** válasza:
szerintem nem hisztis, csak miután már fogyott 10 kilót mindenféle beavatkozás nélkül, ami rettentő nagy munka, biztos rosszul esett neki, hogy ilyen utálkozó kommentet kapott. nem arra szólt vissza, hogy dagadtozták, mert tudja magáról, hogy dagadt és tesz ellene. kedves kérdező, neked minden tiszteletem a fogyáshoz és így tovább.
2013. jún. 27. 08:01
 37/43 A kérdező kommentje:

33, köszönöm :) igen, alapvetően k*vajó alkatom van, akárhogy is fröcsögnek itt az anorexiapártiak :D ezzel tisztában vagyok, és a környezetem is, mivel alig tudom levakarni magamról a pasikat és rengetegen dicsérnek folyamatosan, ezért valószínűleg mégiscsak jól nézhetek ki :D és én is gratulálok neked, én is kb. ilyen végeredményt szeretnék :)

34, te meg szánalmas, és? :D volt ilyen kérdés? :D

35, nem, nem sz*r az alakom :) maximum neked nem tetszik. amúgy nézzél már meg egy almát légyszíves... se a hasam nem lóg, se a derekam nem vastag :) nem tudom te milyen képet nézel :) nálam nőiesebbet elég nehezen lehet találni, és akár tetszik neked, akár nem, ez attól még így van :) mellesleg, mikor 62 kiló voltam, olyan vékony volt a derekam, hogy ha oldalra fordultam, azt hitték, eltűntem... :) úgyhogy hadd tudjam már nálad kicsit jobban, hogy hogy tudnék kinézni 50 kilósan :)

36, köszönöm, és igen, nagyjából ez a helyzet :) a kérdéstől függetlenül, mint ember az embertől, elvárom az alapvető tiszteletet és normális stílust, aki ezt nem bírja megadni, az menjen el egy kocsmába kötekedni meg verekedni, ne itt írogasson, mert itt nem fogja tudni levezetni a felgyülemlett agresszióját. :)

2013. jún. 27. 16:12
 38/43 anonim ***** válasza:
#25-ös vagyok. Hogy miért csúnya a hasad? Talán azért kincsem, mert lehet hogy lapos, de olyan felesleg van az oldaladon, hogy kíszúrja az ember szemét. Alig van derekad, tökre nem szép a vonalad. Te kérdezted, nem fogok finomkodni csak azért, mert fogytál pár kilót. Nincs az emberekre írva hogy ki fogyókúrázik éppen, egyenlőre rohadtul nem tetszik az alakod, szerintem csúnya. Még egyszer mondom, te kérdezted! ;)
2013. jún. 27. 18:31
 39/43 A kérdező kommentje:
A derekamon lévő zsírtól lesz csúnya a hasam? Hát ez érdekes, de oké. Egyébként 1, nem vagyok a kincsed, aranyom 2, nem finomkodni kell, hanem normális hangnemben válaszolni, ha nem tudsz, inkább ne írj ide 3, EGYELŐRE, nem egyenlőre.
2013. jún. 28. 15:28
 40/43 anonim ***** válasza:
Na a hájpacni sértődös. Fuss pár kört hogy lemenjen az uszogumi a derekadrol meg a laza hasadrol.
2013. jún. 28. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!