Vasalt hajat, cső nadrágot viselő fiú miért lenne homoszexuális továbbá akkor mi az ami nem homo. Hanem férfias?
de ide jön még a fülbevaló is ... mostanság hatalmas divat ez az oldalt 2-3-5 milisre felnyírt haj a tetején meg 5-6-8 centis haj felfelé vagy oldalra vasalva ...
de egyesek szerint ez "meleg" "páwás" stb...
itt az oldalon egy másik kérdésben meg ott sírnak ha lecsúnyázzák őket a lányok ha próbálkoznak náluk ...
én ezt nem értem ...
ha valaki be akar jönni a lányoknak vagy azon nyavalyog hogy nem pozitív a véleményük róla akkor nézzen ki úgy ahogy elvárják és akivel szívesen járnának a lányok ... nem kötelező ...
de akkor ne csodálkozzon ha elutasítják majd ..
szerintem ez egy hatalmas paradoxon most akkor mi van? :d
hát ez is lehet .. mondjuk ez a másik véglet az ilyen repedt sarkúakkal én se nagyon foglalkozok brrr .. de nekem a tapasztalatom azt mutatja hogy a természetes szépségű (tehát nem oylan a feje mint egy bevakolt fal) lányoknak :3 is tetszik az ilyen külső :d
mindenesetre mindenkinek más tetszik .. én csak hülyeségnek tartom egymás "stílusát" oltogatni ..
pl: fúúj az de meleg ... utána meg jaaj mér nem tetszek a lányoknak ... utána meg az lesz hogy de gusztustalanok ezek a r.bancok csak ezekre a homikra buknak ... aztán így lesz valakiből pszichopata :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!