Nagyon jó és férfias parfümöket írnátok?
Paco Rabanne 1 Million
Chrome Azzaro
Mont Blanc Legend
Bvulgari Aqva
Én ezeket próbálgattam az évek során, jelenleg az első van. Mondjuk tény, minden férfin máshogy érezni, de eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Plusz két fújás reggel, és még este, fürdés után is rajtam van.
Az előző által írottak közül a Bvlgarit én is támogatom, viszont a 1 Milliontól engem a világból ki lehet űzni. Azt szoktam mondani, hogy ha meghalok és a pokolra jutok, az ördög ezzel meg a Pink Sugarral fog locsolgatni:D roppant mód taszít mind a célközönsége mind az illata. Ha ehhez hasonló édesebb, melegebb férfiillatot akarsz, akkor inkább a fehér Diesel vagy az Armani Code. Nincs bajom a bergamottos férfiillatokkal, de ahogyan a Rabanne-ban keverednek, az nagyon disszonáns. Soha senkin nem tetszett. Penetráns.
Amit még nagyon kedvelek: Szintén Armanitól az Acqua Di Gio, Dior Fahrenheit (ez kimondottan érettebb, férfias illat, nem suhancoknak való) valamint a Versace Pour Homme illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!