Most én milyen alkat vagyok vagyok alma, körte vagy milyen?
Figyelt kérdés
nincs nagyon széles csípőm mint mondjuk beyoncenak de a vállam mégsem szélesebb a csípőmnél!!igazából mindenhova hízok egy kicsit de főként a fenekemre:S:P
bár mondjuk van az a derék-csípő arány de nemtudom pontosan hol kell mérni a méreteket de a derék gondolom valahol ott a köldököm vonalában van a csípő meg a csontnál ami némelyik embernél ki is szokott állni
2009. okt. 13. 20:18
1/5 A kérdező kommentje:
nem tudom lehetek alma ismert nagy mellem van de nem is mert a hasamon alig van valami inkább a fenekem nagy mint a körtéknél de mint mondtam nincs annyira hangsúlyos csípőm sem
2009. okt. 13. 20:24
2/5 anonim válasza:
a derék a törzsed legvékonyabb pontjánál van
alma,ha főként hasra hízol,és nagyobb a melled
körte,ha a csípőd szélesebb,mint a felsőtested
3/5 A kérdező kommentje:
háát nagyobb a mellem de a hasamon alig van valami inkább fenékre hízok...szóval most akkor nemtudom
2009. okt. 13. 20:55
4/5 anonim válasza:
eccerűbb lenne ha megmérnéd a melled, derekad, csípőd, leírnád ide, és így várnád a válaszokat
5/5 anonim válasza:
A leírásod alapján lehetnél körte, de mivel széles a vállad, inkább homokóra! Nem tudnál képet linkelni az alakodról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!