Most milyen alkat vagyok? (körte? Alma? Vagy milyen? )
Figyelt kérdés
Széles a vállam, nagyok a melleim, van pocakom, széles a csípőm, s nagyok a combjaim, husszuak a lábaim.2009. jún. 7. 18:01
2/4 anonim válasza:
Szerintem is alma. A körte az az amikor valakinek széles a csípője és nagyobb a feneke, de amúgy vékony és a felsőteste is karcsú inkább.
Szerintem te az almához állsz közelebb, de nincs ezzel gond :)
3/4 anonim válasza:
én is alma te is alma.Néha vannak kételyeim,inkább töltött galambnak érzem magam,állítólag az alma nem hízik az édességtől és a tésztáktól,nah ez rám nem igaz,akkkor nem lennék alma vagy mi?:S
4/4 anonim válasza:
Ez NEM alma alkat.
Alma: Nagy mellek, vastag karok, nagy has, KESKENY csípő, VÉKONY combok.
Ha a csípőd szélessége nagyjából egyenlő a melleddel, és van látható derekad, akkor homokóra. (X)
Ha nincs nagyon derekad, akkor "H" testalkat. (így hívják...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!