Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak saját magad által...

Vannak saját magad által felfedezett szépség-trükkjeid?

Figyelt kérdés
Én pl felfedeztem, hogy hideg víztől megszilárdul a körömlak, és nyugodtan ráfesthetek a bőrömre is, mert meleg víztől lejön este fürdésnél.. :)
2009. okt. 13. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ez jó kérdés!:)

ÉN HAJMOSÁSNÁL A hajvégeket mindig jéghideg vízzel öblítem (kevésbé töredezik)illetve a végső nagy öblítésnél is szintén hideg vizet használok (vmikor jéghideget:D)nagyon pezsdítő és a hajhagymákat növekedésre serkenti.

MEg azt vettem észre hogy kevésbé töredezik a hajam pedig vasalom egyrészt ezzel a hideg vizes módszerrel másrészt meg vizes hajamat végig befújom gliss kurrel majd mindig amikor vasalom akkor azután is de ezt csak akkor ha utána copfba kötöm .éS szinte mindennap fújok a hajamra.ezáltal nem szárad ki annyira a vége.

Most ennyi jutott eszembe:).

2009. okt. 13. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahaaa, reggel zuhanyzásnál van egy karcsúsodási cselem:) Ha hideg vízzel tusolom le a hasamat, akkor a vízből kiszállva vékonyabbnak látszik ^^.

A másik pedig a szappan. Szerintem annál jobb pati és miteszer eltávolító nincs. Nálam még a kifejezetten erre használatos termékeket is felülmúlta. Elég egyszerű a módszer: A szappant kicsit fel kell nedvesíteni(ne habozzon, csak csússzon és lehet "kenni") és be kell kenni vele az egész arcunkat. Utána rajtahagyni egy jó 10 percig, ezalatt megszárad, és érezni, hogy húzza a bőrt. MAjd lemosni. Nekem utána sosem zsíros az arcom, üde és feszes:) Próbáljátok ki:)

2009. okt. 14. 05:59
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Ez tényleg egy ötletes kérdés! :)

Ha kicserepesedik az ajkam, nedves fogkefével megdörzsölöm, majd testápolóval bekenem jó vastagon és éjszakára rajtahagyom. Másnapra olyan puha lesz, hogy az csak na! Persze ilyenkor vigyázni kell, hogy nehogy megnyaljam a szám, mert nagyon rossz íze van. :)

2009. okt. 14. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha azt szeretném hogy gyorsabban nőjjön a hajam, és dús legyen meg illatos, akkor hajmosás után öblítővel átitatom a hajamat(igen öblítővel, amit a ruhák öblítésére használunk) rajta hagyom pár percig, majd bőven be balzsamozom, hogy ne legyen töredezett a hajam és ne legyen szálkás. utána megszárítom, ráadásul gyorsabban is szárad, és simán kilehet fésülni a hajat ezután, mert puhítja is a hajat. én csak a vanílíás, világos színű öblítőket ajánlom, mert a kék meg az ilyenek nállam nem váltak be.
2009. dec. 30. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
igen! :) egyszer vettem egy tubus vazelint, csak úgy a bőrömre. Aztán felfedeztem, hogy a szájamra kenve is nagyon jó, puhítja is és csillog is tőle. És gondoltam milyen jó ez, csak az a kár hogy színtelen. szóval egy rózsaszín szemhéjfestéket összetörtem és jól összekevertem vazelinnel! Szuperül működik mint ápoló szájfény és bármilyen színnel meg lehet csinálni :) Ja és a szempillákra kenve is nagyobbnak mutatja a szempillákat és szerintem ápolja is (de persze a szempilládra ne azt kent amit már beszineztél :D)
2009. dec. 30. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:

erre csak ennyit tudok mondani WOW,

én pl hetente 1-2x úgy tusolok, hogy dörzsi szivacsot használok, ezzel jól megdörzsölöm magam, comb fenék ... ahol a narancsbőr jelentkezhet.

még vizesen bekenem magam babaolajjal, de csak keveset, hogy be tudjon száradni.

az hagyján , hogy olyan puha lesz a bőrőm , hogy csak na, de még másnap is illatos. olyankor nem is használok dezodort.

egyébként tuudtátok , hogy az izzadásgátlók (golyósok főleg) alumíniumot tartalmaznak, ez gátolja meg az izzadást. az alumínium meg rákkeltő. na mindegy, amikor csak lehet én ezt a verziót alkalmazom

2009. dec. 31. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:

ez nem itthoni trükk,nem is én fedeztem fel,de ha nem akarsz minden nap spirált rakni a szempilládra,akkor fesd be tartós festékkel! :) 1 hónapig rajta van,és semmivel nem jön le!!

ha izzadsz:

a patikában 300 ft-ért lehet venni kis üveget amiben folyadék van és ha este a fürdés után a száraz területre kened,akkor másnap ott azon a részen semmit nem fogsz izzadni.

ja és még 1 tipp:

barnán a legtöbben szebbek,úgyhogy hajrá barnulj,de csak mérsékelten!

2010. júl. 31. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
En is mindenemet vazelinnel kenem, csoda jo :)
2012. máj. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!