Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg anyumnak,...

Hogyan mondjam meg anyumnak, hogy boxert szeretnék hordani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van két fiútesóm és kipróbáltam egyet,és sokkal kényelmesebb,mint a bugyi. Amúgy is elég fiúsan öltözködöm,ha rövid hajam lenne akkor fiúnak néznék ki,ezt már többen is mondták és már alapból ennek nem örül anyum. Szóval, hogyan mondjam el anyának?? Mondjam el egyáltalán??! :D Létszíves normális válaszokat?

2013. jún. 24. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

húú kicsim itt gondok vanna :\:D

ha alapból nem tetszik neki ez az állapot, nehéz előállni ezzel. mi lenne ha csórnál egyet-kettőt a tesóidtól?:D vaagy francia bugyi? azokból van picit bővebb is, az lehet fiús is akár :) vagy nem tudom.. mondd neki hogy kell egy boxer. ha azt mondja nem, akor mondd neki hogy nem a kutya. :D

2013. jún. 24. 17:43
 2/11 Katonca válasza:
Semmi probléma nincs ezzel, ha nem a féltenyérnyi tangákat szereted. Vannak női boxer alsók is, ha anyu elvisz vásárolni, terelgesd azok felé.Tinédzser koromban nekem is volt olyan korszakom, mikor fiúsan öltözködtem. Aztán jött egy olyan szerelem, aki mellett a csajos ruhákban virítani esett jól. :)
2013. jún. 24. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
ne boxert hordj hanem francia bugyit,az is hasonló mint a boxer és szerintem kényelmes
2013. jún. 24. 17:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is csórok egyet-kettőt :D és köszi a választ:p amúgy is a hajamat is le akarom vágatni,de fel sem merem hozni:D Amúgy jófej anyum van,de mivel egyszem kislánya vagyok ezért néha idegesítő :P
2013. jún. 24. 17:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Vannak női boxereim is,de sokkal kényelmesebb a férfi :)
2013. jún. 24. 17:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok:)
2013. jún. 24. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy te leszbi? Nem bántásból...
2013. jún. 24. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb fiúnak inkább a nőies lányok jönnek be, de ha neked tetszik. Az a lényeg :) és simán megmondanám anyunak. Én csak nyáron hordok alváskor boxert, bugyi nélkül. Tényleg kényelmes :D
2013. jún. 25. 12:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi:D
2013. jún. 25. 14:21
 10/11 anonim válasza:
van olyan lányoknak hogy francia bugyi kb mint egy boxer
2013. jún. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!