Mi az az emo?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 17:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Emo az egy új stílus fiataloknál.Pl: mikor egy fiúnál kivan egyenesítve a haja és a körme feketére van festve és a cípője meg fekete alapon fehér kockás.Ha jól tudom ez az emo.
2009. okt. 13. 17:18
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

Rohadt kis divathullám.Semmi erdetiség nincs benne azon kívül h bu.zisan írnak [ pl: chkííííín , láw meg minden ilyen sz.ar ]

Emo Fiúk:Nem is tudom , h merjem-e fiúnak nevezni őket...Hosszabb vasalt haj,ált. fekete cuccok,piercing,kockás slip-on vagy deszkáscipő. stb.Általában bu.zik de komolyan...Itt egy kép(nem túl étvágy gerjesztő XD):

[link]

Emo lányok:Csőnacik,fekete-rózsaszín ruhák ált.,piercing,vasalt és tupírozott haj,slip-on cipő,erős smink,dedós cuccok(Hello Kitty):

[link]

Úgy gondolják , hogy az élet sz.ar,azt hiszik ha emiatt felvágják az ereiket menőbbek lesznek...stb.

- Egy anti-emo:P

2009. okt. 13. 19:32
 3/26 anonim ***** válasza:
36%

előzőnek: nem tudtad hogy az anti-emoság is divat... vagy akkor most anti-anti-emo leszel?

egyébként itt le van írva: [link]

2009. okt. 13. 19:56
 4/26 A kérdező kommentje:
Hát igen gusztustalan divat. Ismerek egy kisfiút aki ugyan nincs sminkelve,de vasalt a haja! Szerintem ez nagyon nem normális! Hol vannak az anyák???
2009. okt. 15. 13:43
 5/26 A kérdező kommentje:
lemaradt! Akkor (majom)SP is emo?
2009. okt. 15. 13:44
 6/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát igen ez az SP gyerek is úgy néz ki mint egy emo , de állítólag ő "rapper"...Hm...
2009. okt. 16. 20:30
 7/26 anonim ***** válasza:
26%
Meg az az AFC is, vagy mi...undorító, főleg az énekes.
2009. dec. 14. 17:34
 8/26 anonim válasza:
27%

Hát az emo az egy élet stílus!!!

És szentem egyáltalán nem undorító vagy valami hasonló!!!!!

Én is feketével festem a körmöm hasonló ruhában járok mint ők,de nem vok emo legalábbis nem érzem magam annak bár sokan kérdezik h nem-e vok az!!!

És mindenkinek teccik az öltözékem:):)(:)!!!!

És a szülök ezt nem tudják akadályozni bármennyire is szeretnék!!!(Nálam ez nem így van mert mint már mondtam nem vok az)

2010. jan. 5. 09:20
 9/26 anonim ***** válasza:
Az emo:lázadó fiatalok,érzelgősek,általában fekete hajuk van,tenisz cipőben járnak,fekete körmük van,egyik szemük a haj,rock zenét és külömbözö rock irányzatu zenét halgatnak.
2010. jan. 19. 20:59
 10/26 anonim ***** válasza:
21%

na

Azokat az embereket nevezzük emoknak, akik jóval érzékenyebbek másoknál. Szeretik a fekete dolgokat, és öltözködéssel fejezik ki magukat. Ez persze nem azt jelenti hogy depressziósok. És nem vágdossák magukat. Persze van kivétel. Jah... és nem melegek.

Meg közülük sokan még rajzolással, zenével, versírással is szeretik kifejezni önmagukat. :)

2010. febr. 2. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!