Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Police my avatar vagy a...

Police my avatar vagy a police to be exotic jungle?

Figyelt kérdés
Melyik a kellemesebb? És melyiket milyen alkalomra és évszakra ajánlotok? Melyiket szeretik joban a pasik?

tegnapelőtt 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezektől a dm-ben, rossmanban kapható rossz minőségű drogériás vegyszerektől mentsen meg minket a Jóisten. Elsőre lehet, hogy barátinak tűnik a relatív alacsony ár, de ezek a termékek kizárólag szintetikus, gyenge minőségű összetevőket tartalmaznak, a tartósságuk meg egyenlő a nullával.

üdv,

pasi

tegnap 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyilvan, ezt a kettot kaptam baratnoktol de en sem szeretem a drogeriasakat, nekem itthon van prada, dior, sean paul, Valentino, black opium es meg sok mas. Csak kivancsi lettem volna ezekre
tegnap 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

A fragrantica.com-on le tudod csekkolni a Police-okat, hogy melyiket melyik évszakban, napszakban ajánlják, azt a 30-50 ember véleménye reprezentatívabb lesz, mint ha mondjuk egy ember beírja itt.

Érdemes niche illatokat is bátran kipróbálni, vannak bőven köztük olyanok is, amik olcsóbbak, mint az általad felsorolt designermárkák, viszont jóval nagyobb illatélményt kapsz velük.

tegnap 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom
tegnap 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!