Mi az az emo?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 17:03
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
0%

igen ja

és van it egy emos napirendis

xd

ezenazoldin

hátth

a hülye emok napi150xsírnak

a normálisakmegnem

a hülyeemok az erüket felvárgják

a normálisakmegnem

www.google.hu , afc tomi

és kiadjaxd

2010. febr. 3. 17:14
 12/26 anonim válasza:
40%

utolsó válaszadó először tanulj meg írni.:)

am meg nagy low lehecc..:]

2010. febr. 13. 16:24
 13/26 anonim válasza:
33%
Az emo egy életérzés...és nem is igazán a kinézet a lényeg hanem az hogy miket érez az ember , és hogy egyáltalán ő emo-nak érzi-e magát! Ha valakinek csak a kinézet passzol az "emo kinézettel" akkor ő csak pózer! De hogy tisztázzuk: Sp nem emo! és nem is repper, régen az volt de már megváltozott , és nem az! Az AFC egyértelműen emo, de mondjuk ők annak is mondják magukat! Az emok sokfélék lehetnek! Vannak akik szarnak érzik az életet, de vannak akik ennek kifejezése képpen falcolnak is! Őket nem elítélni és idiótának nézni kellene, hanem inkább segíteni kellene nekik , vagy békén kéne hagyni őket! Az anti emok szánalmasak!Nem értem hogy miért kellene ennyire "antinak" lenni bárkinek????? Ez is csak azt mutatja , hogy őt is érdekli a "divat" ! csak nem egyezik vele a gondolkodása..... KB ennyi :))
2010. febr. 20. 15:46
 14/26 anonim válasza:
41%

Minek az tudni?

Nah jjó elmondom:Cokan azért emósok mert melegek és ott keersnek maguknak még egy b*zit.

Eredeti kérdés:Sok h*lyegyerek,melegek,érzelmesek(inkább b*zisok)Akik festik a kkörmüket,teniszcipőben járnak,egyik szemük a kivasalt haj,a másik meg rendes szem, általában ki vannak a fiuk is sminkelve, ki van festve a szemük feketével.

Utóirat:Feltétlenül b-zd orba azt a gyereket,akit a leírásból felismersz!

2010. márc. 2. 21:09
 15/26 anonim válasza:
100%
Az emok azok akik szar zenét hallgatnak és ezért szar a kedvük.
2010. márc. 30. 21:07
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az divatirányzat identitászavaros kis selejtek gyüjtőhelye. Ránézek, látok egy hajat ami fekete és ebből van egy rakattal. Egyéniség nulla, ambiciók nulla, életképesség nulla. Sok szerencsétlen féreg. ide azok csatlakoznak, akik olyan rondák, hogy muszáj elmaszkírozni magukat. Így meg nem baj ha trend a b.ziság köztük, mert szerintem ők se tudják, hogy ki fiú ki lány. Alkalmatlanok a társadalmi életre teljesen.
2010. ápr. 5. 11:21
 17/26 anonim válasza:
15%
hát lehet h egyesek szerint b*zis..de am igen vannak fiuk akik smárolnak és sztm ebbe nincs semmigáz sőt..én az ilyenért oda vok..egyépként SP egy k*csög..az AFC meg nem emo hanem punk zenekar..és külömben is miért baj ha ők egy kicsit különcek??nem értem a sok ilyen anti emot ez olyan mint a skinheadek..
2010. máj. 15. 00:52
 18/26 anonim válasza:
100%

emo: rövidítés, "emotional", emocionális, avagy érzelmi alapú.

idővel elmúlik. amikor kölyök voltam, én is sajnáltattam magam, meg öngyilkos akartam lenni, meg ilyenek, de nem vettem fel furcsa ruhákat, mert nem lehetett furcsa ruhákat kapni akkoriban. most meg lehet. ennyi a különbség.

a kolléganőm szerint az emo az, akinek egyik szeme sír, a másik haj. ha ettől megsértődsz, és öngyilkos akarsz lenni, akkor emo vagy.

2010. máj. 19. 18:31
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszi egy csomó ember hogy az imókok talpig feketében járnak?...Ez baromság:S Meg hogy csak fekete hajuk van, ugyan már!! Az emberek többsége csak azt mondja a stílusokról, amit hallott a többi hülyétől...
2010. jún. 1. 21:01
 20/26 anonim válasza:
85%

Az Emo szerintem nem több, mint divatirányzat, amit nem lehet pontosan meghatározni a lényege természetesen csak annyi, hogy a fiatalok, akik képtelenek a beilleszkedésre az iskolákban tapasztalt „klikkek” miatt, alkottak egy új irányzatot, amely tulajdonképpen bárkit befogad, aki hajlandó megfelelni az elvárásoknak, aki hajlandó vastagon smikelni, feketén lakkozni a körmét, és ha a tömeghisztéria aképpen jellemzi őket, (mert utánanéznek ám a neten, hogy mik akarnak lenni) akár napjában kétszer sírni azon, hogy milyen rossz az élete. Ha csak az öltözködés tetszik neki, és nem akar emos lenni, akkor is rásütik, hogy az. Ha változtat valamit az adott külsőn, akkor csak a stílusa csak kap egy jelzőt az Emo szó elé/mögé.

Egyszer megkérdeztem egy emos-t, hogy miért az ami? Minek hatására döntött úgy, hogy ezentúl így öltözik, és viselkedik. Azt mondta Nem tudja, csak olyan unalmas volt az élete, minden megvolt amit kért, sose történt vele semmi érdekes, ééééés....- és tulajdonképen ezzel akarja felhívni magára a figyelmet, mert gyűlöli önmagát amiért egy a 6 milliárdból. Ilyenek is vannak. De az tény és való, hogy rendületlenül próbálják megreformálni a magyar helyesírást, és ilyet olvasni legalább olyan fájdalmas, mint emonak lenni.

2010. jún. 9. 11:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!