Szerintetek ez lehet vonzó valakinek? (kép)
Figyelt kérdés
Nőként nem meglepő módon elégedetlen vagyok a külsőmmel. Hatalmas hátsó felem van és nem tudom elhinni hogy ne undorodjon tőlem valaki. Mit gondoltok? [link] 2013. jún. 24. 12:16
1/9 anonim válasza:
Az a baj a képpel, hogy a hátsód közelebb van az optikához, mint a hátad, így nagyobbnak is tűnik...érzéki csalódás.oylan képet tegyél fel,amin haátad és a hátsód egy távolságra van tőle.
2/9 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom hogy sokkal jobb ha formás feneked van mintha lapos .Nekem sincs kis fenekem , és még soha nem gúnyoltak , és nem undorodott tőlem senki. Nincs miért szégyenkezned . 18L
3/9 anonim válasza:
A kép alapján semmi gond nincs vele, sőt! :)
Ha már csinálsz másik képet, akkor állva csináld, mert úgy jobban látszik, ha esetleg a gravitáció jobban hat rá, mint kellene.
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj, az enyém is nagy, vagy legalább is én annak látom, még se szólt be érte senki semmit :)
a pasik szeretik a kerek, husis feneket, neked meg épp ilyen van.
5/9 anonim válasza:
Nagyon szép a popsid, de ez kevés ahhoz, hogy Téged meg lehessen ítélni!
6/9 anonim válasza:
7/9 pinkpancser válasza:
Férfiként én elégedett vagyok a popsiddal :)
8/9 anonim válasza:
Férfiként én és a popsid elégedettek lennénk egymással. :))
(Bocs, nem hagyhattam ki.)
Semmi gond nincs a hátsóddal.
9/9 anonim válasza:
Én tudok segíteni egy speciális tibeti fenék masszázzsal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!