Ha valakinek széles a csípője az már egyből kövérnek is számít?
Nem, csak simán széles a csípője. Jennefer Lopez például szerinted kövér? Pedig neki aztán van kufferja. Ilyen az alkata, ilyennek született és úgy szép, ahogy van. Ha piszkálnak azt két okból tehetik:
1) Tényleg van rajtad felesleg, az alkati sajátosságaidtól függetlenül.
2) Simán bunkók és buták (féltékenyek?)
Ha az utóbbi eset áll fenn, akkor először a barátnőddel beszélj. Mondd meg neki, hogy nagyon nem esik jól, amit csinál veled és hagyja abba, vagy vége a barátságotoknak. Ha nem veszi a lapot, akkor oltsd le nagyon keményen (csak, hogy tudja, mit is érzel) aztán hagyd a francba! Utána anyukáddal próbálj meg szót érteni. Nem is értem, hogy hagyhatja ezt. Nekem ugyan nincs gyerekem, de ha lenn és az egyik barátnőm ledagattozná, valószínűleg ott térnék ki a hitemből. (Még ha igaza van is, haver gyerekét nem piszkáljuk... Meg úgy eleve senkiét sem, mert semmi közünk hozzá.) Ha anyukád továbbra is passzív neked kell, először finoman, utána keményebben jobb belátásra bírni a kedves barátnékat.
Egyébként, nem küldenél nekem egy képet az alakodról. Ruhásat természetesen, talán úgy jobban tudnék segíteni. Addig is kitartás, ne hagyd magad!
Attól még , hogy valakinek széles a csípője még egyáltalán nem dagadt . Felül vékony vagy ?
Csak azért kérdezem mert ha a felsőtested vékony és csak a csípőd széles , akkor nem vagy dagadt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!