LÁNYOK! Szerintetek jól nézek ki? Mi lehet a gond velem? Tudtok tippet adni, mi az előnyös nálatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves fiu / srác vagyok. Aktívan, heti 5x sportolok, vizilabdázó vagyok. Mindig próbálom magamat feldobni, hogy kicsit kitűnjek a tömegből, hogy végre egy normális lánnyal tudjak összeismerkedni. Nem tudom miért, te a szerencse nem sokszor pillantott rám. Szerintetek mivel dobjam fel magam? Kicsit nagyobb alkat vagyok, de nem kövér. :) Nektek bejövök, vagy mi lehet a baj velem? Köszönöm előre is. Képet csatolok. Ha nem arc alapján döntötök akkor csinálok egy teljes képet magamról. :)
Köszönöm!
16 / F
2013. jún. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!