LÁNYOK! Szerintetek jól nézek ki? Mi lehet a gond velem? Tudtok tippet adni, mi az előnyös nálatok?
Sziasztok!
16 éves fiu / srác vagyok. Aktívan, heti 5x sportolok, vizilabdázó vagyok. Mindig próbálom magamat feldobni, hogy kicsit kitűnjek a tömegből, hogy végre egy normális lánnyal tudjak összeismerkedni. Nem tudom miért, te a szerencse nem sokszor pillantott rám. Szerintetek mivel dobjam fel magam? Kicsit nagyobb alkat vagyok, de nem kövér. :) Nektek bejövök, vagy mi lehet a baj velem? Köszönöm előre is. Képet csatolok. Ha nem arc alapján döntötök akkor csinálok egy teljes képet magamról. :)
Köszönöm!
16 / F
Megértem. Segítő szándék, ha Többen 50x ugyanazt leírják. :) Az nekem semmivel nem hasznosabb. Egyszer látom, akkor látom, és felfogom. De 50-en leírják. Megnézed előző oldalt mindenki (szinte) ugyanazt írja. :)
Gondoltam valamivel vagytok változatosabbak, hogy mást is írtok. De ha az a baj, akkor felfogtam :) Mondjuk kíváncsi lennék másokra is, hogy hogy néznek ki, ha már vannak savazok is.
Hát ha gondolod szolgálhatok egy őszínte kritikával.Na hát...nem vagy az a jópasi tipus.
1.Alulról soha nem fotózkodunk
2.Nagyot értelmetlen,buta fejet vágsz,ami nem feltétlen csak a te hibád,mert nem lehet mindenki fotógén, de elmondom,h mire figyelj a legközelebb.
Mint már mondtam a ne alulról fényképezz, hanem szemből, vágj természetes aarcot, lazán mosolyogj, és ha lehet inkább mást kérj meg,hogy fotózzon.Szerintem tőbb is tudsz lenni mint ezeken a képeken,mewrt nagyon előnytelenül álltál be.Tény, hogy pufi az arcod, de hga férfiasabb leszel megváltozik.
Ha tudsz küldeni egy egészalakos képet, ahol természetesebben állsz be a képre, akkor lehet kaphatsz reális kritikákat is...de így semmiképp ne várd.
Köszönöm szépen Barby!
Valami ilyesmi ÉPÍTŐ JELLEGŰ kritikát vártam. Sajnos igen, nem szeretek fényképezkedni, sose voltam az a "tükrős fotós". Köszönöm, ezt mind megfogadom. :)
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!