Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma este megyek bulizni hogyan...

Ma este megyek bulizni hogyan csináljam meg a körmöm?

Figyelt kérdés
Várom az ötleteket és a linkeket

2013. jún. 22. 16:38
 1/7 anonim válasza:
A ruhádtól függ. Legyen egyszerű francia manikűr...
2013. jún. 22. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Este sötét van, úgy se látják. De szerintem sehogy mert elég undorítóak a nagy meg a festet körmök is.
2013. jún. 22. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!de valami linket esetleg?
2013. jún. 22. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

sziaa nekem ez nagyon tetszik: [link]

mind1 milyen a szín,a minta a lényeg:) bár ez időigényes és elég macerás,de szerintem nagyon csini:)

2013. jún. 22. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem valami jó kis nyári szín legyen, pl korall, narancssárga, élénkebb rózsaszín, ilyesmi. Bár ami nálam mindig játszik az a vörös és a nude, bárhová jók :)
2013. jún. 22. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Én legtöbbször vörös, piros árnyalatú körömlakkokat vásárolok. Nekem bulizni ez tetszik.

Hétköznapokon az átlátszó vagy bőrszínű körömlakkokat használok.

Van még lila és kék és csillogós fekete is. Mikor hogy tartja kedvem. Bulizni a fekete is nagyon dögös tud lenni. :)

Milyen lett végül a körmöd?

2013. jún. 25. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!Végül is már nem tudom milyen volt de mindegy mert sötét volt asszem fekete!!
2013. jún. 26. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!