Túl nagyra építették a körmöm mit tegyek? Több lent
Figyelt kérdés
Ma lesz ballagás és túl nagy lett a körmöm (műköröm)! És nekem így nem tetszik. Anyum nem engedi hogy reszeljek belőle. Segítség!!!! ja és ma lett csinálva és ott nem látszott nagynak!.2013. jún. 20. 11:51
1/12 anonim válasza:
Miért nem engedi,hogy reszelj belőle? Ha hosszú és kényelmetlen,nem tetszik,akkor kicsit simán reszelhetsz belőle.
2/12 anonim válasza:
Fogd meg és reszelj belőle. (amúgy bírom,hogy mindenki ballagásra csináltat műkörmöt,de soha nem nézi senki :D)
3/12 A kérdező kommentje:
azért nem engedi hogy reszeljem mert akkor csúnya lesz :) azért köszi. várom a további kommenteket (:
2013. jún. 20. 12:12
4/12 anonim válasza:
Milyen formájú a körmöd? Ha kocka akkor nem lesz csúnya a reszelés után. Ha hegyes vagy mandula,azt nehezebb megreszelni.
5/12 A kérdező kommentje:
Hegyes! akkor mit kezdjek vele nem akarom hogy ilyen hosszú legyen??
2013. jún. 20. 13:41
6/12 anonim válasza:
a hegyeset tényleg nem kellene reszelni:D most már kibírod...
7/12 anonim válasza:
de mi az, hogy ott nem tűnt hosszúnak??? hát basz.ki ugyan ekkora volt...
gondolom azért nem engedi, mert nem tudod szépen lereszelni, és tarom valószínűnek, hogy hosszas kérlelés után ő kifizette neked, ha lereszeled, még inkább nem fog tetszeni, így le is fogod szedni... ergó kidobott pénz.
Nem csodálom, én sem engedném. Annyira kellett? Akkor viseld!
8/12 anonim válasza:
Így jár az, aki nem ismeri a korlátait! Ballagásra műköröm.. hegyes... 14 évesen. Gratulálok!
9/12 A kérdező kommentje:
nem 14 éves vagyok:D de köszi a normális válaszokat
2013. jún. 20. 19:13
10/12 anonim válasza:
akkor 15. rohadtul mindegy. általános iskola 8. osztály. Csak mert a középiskolások már rég elballagtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!