Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilónak tűnök?

Hány kilónak tűnök?

Figyelt kérdés

160cm vagyok

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 18:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
1 zsemlét eszel és csodálkozol hogy nem fogysz? A fogyáshoz egészségesen és kiegyensúlyozottan kell táplálkozni. És persze mértékkel.
2013. jún. 20. 15:43
 22/26 A kérdező kommentje:

persze egészségesen meg minden.

De akkor azt magyarázd meg nekem, hogy ha egész nap talpon vagyok, és csak egy zsemlét eszem, az nem kalóriadeficit???

Mert mindenki azt szajkózza, hogy a kalóriadeficitet kell elérni. Hát nálam semmi változás.

Tudom, hogy nem egészséges. Ettem már natur csirkemellett brokkolival, futottam napi 3-4km-t (lukas szívvel ez igen nagy teljesítmény, mielőtt leszólna valaki), és semmit nem fogytam, se cm, s kiló.. pedig több hónapig csináltam

Tudom, hogy az 1 zsemle kicseszett kevés, de enni muszáj, ha csak ennyit is. És így sem megy lefelé a mérleg...

2013. jún. 20. 16:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Hülyeség, ha ennyire keveset eszel, a szervezeted elkezd raktározni, mert úgy érzi, hogy ínség van. Egy idő után még egy tictactól is hízni fogsz (pedig az csak 1 kalória:)

Egyél normális kajákat, ne túl adagokban, mozogj.

Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, de azért sikerült szintén 160 cm-vel 69 kg-ról 46-ra fogyni. És nem egy zsemlét ettem..

2013. jún. 20. 16:39
 24/26 A kérdező kommentje:

nekem is alulműködik. kaptál rá gyógyszert, az segített valamennyit? én még UHra várok, 2 hónap múlvára kaptam időpontot...

a normális érték 4,2, nekem 6,valamennyi... neked ez az érték mennyi volt, nem emlékszel? asszem ez a TSH, de nem tuti

2013. jún. 20. 17:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem rosszabb volt az értékem, gyógyszerrel beállították rendesen. Könnyebb volt fogyni, mikor jók voltak az értékeim, de én már előtte elkezdtem fogyni fogyókúrával.
2013. jún. 21. 02:42
 26/26 A kérdező kommentje:

hát, remélem nekem is sikerül...

én is fogyózok, meg tornázom, de hát semmi...

2013. jún. 21. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!