Hány kgnak tűnök?
2013. máj. 25. 13:16
1/10 kovacsdorka. válasza:
80at mondanék de ez attól is függ, hogy milyen magas vagy
2/10 anonim válasza:
attól függ milyen magas vagy ha 150 cm vagy lehetsz csak 60 kg az is sok de szerintem 70-90 kg lehetsz ha őszinte vélemény érdekel leírom privátba de ha csak dicsértre vágysz nem írom le.
3/10 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani. milyen magas vagy? mert én pl 70 kg-vagyok, és jóval vékonyabb mint te. de amúgy nem tudom mit aggódsz ezen ennyit. valóban van rajtad itt-ott. ha ennyire zavar tegyél ellene (kérdések kiírogatása kevéssé hatásos fogyókúrás módszer)
4/10 anonim válasza:
Ennek aztán volt értelme...A linkelt kérdésben leírod, hogy mennyi vagy...
5/10 anonim válasza:
Magasság nélkül elég nehéz 170 centihez vagy 80 kiló, 160 centihez 70
7/10 anonim válasza:
Lassan 1 éve írtad ki a kérdést. Azóta nem sikerült fogyni? Én is így néztem ki, bár én 172 cm vagyok, és 80 kg voltam. Jelenleg 70 vagyok. 4 hónap alatt fogytam le ennyit. Eddig még nem sportoltam, úgy voltam vele, hogy előbb életmódváltás, és ha lement minimum 10 kg, akkor jöhet a sport. Amit én változtattam az étrendemen: fehér kenyér és társai kilőve, csoki, kóla, chips, energiaital, zsíros, nehéz kaják kilőve. Sovány húsok, sovány sonka, túró, sajt, zöldségek, gyümölcsök. Napi ötszöri étkezés, többször keveset, vacsora max 7 óráig letudva. A reggeli és déli kávé nálam belefért. Ezzel sikerült leadnom 10 kg-t. Lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de én azt mondom, hogy a narancsbőr és a löttyedtség a sok rossz kaja miatt van. Most sem vagyok jó alakú, de a löttyedtségem és a narancsbőröm teljesen eltűnt. 75 kg-nak tűnsz, szerintem még egy 10-est minimum le kell adnod.
8/10 anonim válasza:
75-85 között.
Javasolnék egy nagyon gyors fogyókúrát mert ebből később csak bajok lesznek.
10/10 anonim válasza:
"Javasolnék egy nagyon gyors fogyókúrát "
ezt mégis hogy gondolod? hogy lehet egy fogyókúra gyors??
Mióta a kérdést kiírtam, tornázom, alig eszem, de már 77kg vagyok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!