Hány kg-nak tűnök? Elfogadható?
Van Nálad kövérebb is, de Te is joó húsban vagy, még most kezdj el leadni, mielőtt rosszabb lesz !! :))
Kb. 80-85kg lehetsz?!! :D:D
75-80 kilónak tűnsz. Nekem.
És itt nem annak kellene lennie a kérdésnek hogy számomra elfogadható e, hanem hogy számodra az e!!!!
Mert szerintem nem elfogadható az ekkora súlyfelesleg, én nem engedném magamnak hogy így nézzek ki, mindent megtennék hogy lefogyjak, eleve nem is jutnék el erre a szintre.
A kérdés, hogy szerinted elfogadható e? Magadnak akarj megfelelni és ne másoknak/ vadidegeneknek. Ha te sem tartod ezt a súlyt elfogadhatónak, akkor pedig tessék mozogni/étrenden javítani. Ha meg így jól érzed magad, mit számít hogy mások mit gondolnak?
70-75 kg, de jézusom, mennyi hülye van itt.
Előre leszögezném, hogy világ életemben nádszál kisasszony voltam és vagyok is, a magam 161 centijével, és 48 kilójával.
Husis vagy, de nem vagy egy kövér disznó. Elfogadható, ha te így érzed jól magad, és ezt ne más mondja meg neked. A képek alapján - még ha az arcod nem is látszik - boldognak tűnsz és ha egy 5-6 kg-ot leadsz, akkor is tökéletes leszel.
Felesleges ide ilyen kérdést felrakni, mert mostanában nagy divat az anorexia, és a sok "kövérellenes" hülye mindenáron deszkát akar csiszolni azokból, akiken legalább van mit fogni.
Senki nem mondta hogy legyen deszka vékony, és senki nem támogatta az anorexiát. A kérdező feltett egy kérdést és -úgy gondolom- reális válaszokat kapott, senki nem bántotta.
70-80 kiló körül van, (nem lehet ezt kép alapján pontosan megmondani) és az bizony sok a 162 centijéhez. Egy 60-65 kiló lenne számára az ideális súly. (De testömegindex-el ki lehet számolni.)
Ha tetszik, ha nem tetszik, így van.
Ha neki így megfelel saját maga akkor megfelel, sok boldogságot.
(Amúgy ha valaki ilyet kérdez, az bizony nem arról tanúskodik, hogy baromira elégedett a testével.)
Nem tudom miért kell lepontozni az őszinte és igaz válaszokat. A tények magukért beszélnek, senki nem állított valótlant. Gondolom egy-két szintén túl felesleggel rendelkezőnek szimpatikusabb volt a piros kéz, mint az igazsággal való szembenézés, és úgy gondolták kiállnak duci társaik mellett. Saját magatokat csapjátok be.
Nem kell cérna vékonynak, modell vékonynak lenni, hanem normális, egészséges testsúlyra kell törekedni.
Lehet ez sértő lesz, de először nem néztem a korod és én a képekből arra gondoltam hogy olyan 40-50 éves többgyerekes nő lehetsz. Ez azért kissé durva. 22 évesen nem így kéne kinézned, jobban is törődhetnél magaddal.
Pl anyum öregebb jóval nálad, de 162 cm és 60 kg, és feleekkora, szóval te jóval több lehetsz. Nem tudom mennyi, de sok. Diétázz, mozogj többet. Nem csak a külső miatt, hanem az egészséged miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!