Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kg-nak tűnök? Elfogadható?

Hány kg-nak tűnök? Elfogadható?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 162cm

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 29. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

hu hát ilyen alakom van nekemis (mintha magamlátnám)

én 175 cm.hez 82 kg vagyok akkkor te a 162 cm-hez kb.90körül lehetsz

2013. márc. 29. 12:16
 12/17 BuuBoci ***** válasza:
87%
11-es, nem tudom, hogy hanyas voltál matekból... De ha ugyanilyen alakod van és ő alacsonyabb, akkor a súlya arányosan kevesebb lesz... ész... -.-"
2013. márc. 29. 12:22
 13/17 Pretty_Fighter ***** válasza:

70-75kg,majd elmondod mennyi vagy?

Hát nekem nem elfogadható.

2013. márc. 29. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:

hello

szerintem 80 kg biztos vagy

szerintemha kicsit formásabb lennél akkor még az elfogadható kategoriába tartoznál

2013. márc. 29. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem a kiló számít, lehet valaki 70 kilósan is feszes, izmos és 55 kg-san is hájas.

Nagyon nem vagy formában. Az alakod nem is kivehető a sok zsír alatt. Úgy nézem, hogy csak ilyen lityi-lötyi típusú hájad van, ezt kb. fél év alatt le lehet pucolni. Sportolj vagy sétálj nagyokat rendszeresen és nagyon figyelj oda az étkezésre, mert ez így nem is egészséges és nem is esztétikus.

2013. márc. 29. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:

68-70 kiló kb.

És tényleg nem így kéne kinézni 22 évesen. Nem vagyok anorexia-párti, vannak csinos, és nem vézna nők. Na, te nem az a fajta vagy. Hurkáid vannak, még csak megfelelően sem öltözködsz hozzá, ebből nekem az jön le, hogy magadnak sem felelsz meg, és torzított az önképed.

Egy fiatal lánynál mindig elkeserít az ilyen engem, tipikusan úgy nézel ki, mint aki véletlen se mozog, nem figyel oda az étrendjére sem, és egyáltalán. Tenni kéne ellene, hogy ha nem is csontos, de feszes legyél. Most kéne a legjobb formádban lenni kb!

Sajnálom, ha bántóak a szavaim, meg millió oka lehet persze, hogy ilyen alkata van valakinek, de szerintem te is tisztában vagy vele, hogy ez nem az ideálisan, egészségesen telt kategória.

2013. márc. 29. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb 75-80 kg körül mozogsz. Szerintem egy 10-est le kellene adnod. Nem bántásképp mondom. Én is 22 éves vagyok, 172 centi, és jelenleg 72 kg. 83-ról fogytam le, de itt nem akarok megállni, még 5 kg a cél minimum. És tudod, hogy mit tettem ezért? Kóla, és más egyéb szénsavas, cukros löttyöket elhagytam, nem eszem kenyeret, kevesebbet eszem. Nem éheztetem magamat, csak csökkentettem a mennyiséget. Több gyümölcsöt és zöldséget eszem, és elkezdtem mozogni. A mozgásom pedig tudod miből áll? Otthon nekiállok tornázni kb 20 percet, este pedig 1,5 órás gyors séta az újdonsült családi kedvenccel, egy golden retrieverrel.:) Nem kezdtem el "norbi ápdétezni", nem vonom meg magamtól azokat az ételeket, amiket szeretek, csak MÉRTÉKKEL eszem. Amúgy sem vagyok híve a csülök és egyéb zsíros pörkölteknek, tehát ez mondjuk eddig sem volt jelen az életemben. Amivel igazán elrontottam magamat, az a sok kóla és energiaital, ropi, chipsz, stb. Ezekről le kell mondani. 2 hét után lement 3 kiló rólam csak azzal, hogy ezeket elhagytam. Nem kell sokat fogynod, hidd el, hamar meglesz az. Remélem semmi bántót nem írtam, de tudom, hogy nem érzed így jól magad. Tapasztalatból tudom.
2013. márc. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!