Hú, olyan 85?
Azért bevállalnám haljak meg :D Szeretem a testesebb lányokat.
Persze, egy zsemlét... Hagyjuk már... Azt a zsemlét hol adják? Te dagasztod három kiló lisztből meg 10 tojásból?
Figyu, hidd el, a pasik sem hülyék...
A képen Te vagy... Az, hogy név nélkül is ennyire hazudsz, hogy topicban megkérdezed, hány kilónak tűnsz, majd letagadod magad és inkább kevesebbet írsz (nyilván nem 75 kg vagy, az látszik a képen), az egyértelmű jele annak, hogy elindulsz egy olyan személyiségzavarhoz vezető úton, ahol a problémáidat sem bírod magadra vállalni és annak elnyomására is zabálni fogsz...
Gec.inek tűnök, de ez az igazság. Egy valamit magára adó férfi ugyanúgy nem nyúl egy ilyen nőhöz, mint egy valamit magára adó nő sem nyúl egy alkoholista hajléktalanhoz, aki nem bírja eltartani.
Szívesen puffandúr
valóban nem én vagyok a képen. Fogjam meg a gépet, hogy látsszon a válaszod, és csináljak úgy képet, hogy elhidd???
és igen, egy zsemlét eszem...nem kell elhinni, csak leírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!