Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek elmerjek menni...

Szerintetek elmerjek menni ilyen testtel strandra?

Figyelt kérdés

Az én hibám,hogy ilyen a testem,mert 1,5 évig kb semmit se mozogtam és nem olyan feszes,izmos a testem mint kellene ,most elkezdtem edzeni de nem akarok addig menni strandra amíg nem változik egy kicsit a kinézetem.A hasam elég gáz ha ülök kidudorodik.

[link]

[link]

2013. jún. 18. 16:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ez a sok beszólogatás,hogy csak mutogatni akarom meg stb.. van elég ember aki dicsér nincs rá szükségem arra válaszoljatok amit feltettem.
2013. jún. 18. 17:44
 22/29 anonim ***** válasza:

bazzdmeg, kaptál már épp elég választ... mit akarsz még?

az előtt még azért nyafiztál, mert nem jött elég negatív

na most itt van :-D

2013. jún. 18. 17:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak fényezni akarod magad és a stílusod is elég lekezelő. Nem vagy szimpatikus fej nélkül sem.
2013. jún. 18. 17:49
 24/29 A kérdező kommentje:
Ez nem negatív ,hanem hülyeség miért akarnék egót növelni,mikor tudom,hogy nem nézek ki tökéletesen ,de jót röhögtem ezeken a sok hülye emberen aki szerint így van :D
2013. jún. 18. 17:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg rajtad röhögtünk jót! ;)

Inkább a belső tulajdonságaidon változtass, ne a testedet formázd!

2013. jún. 18. 19:32
 26/29 anonim ***** válasza:

Nyilván ha egy szép testű lány ír ki ilyen kérdést az mindenkit felháborít, ez nem csoda. Ezt te is láthattad előre, mégis kiírtad ezt a kérdést. Nem hiszem hogy nem vagy elégedett a testeddel... aki nem elégedett annak eszébe sem jut így fotózni magát.

Meg miért ne mehetne strandra az ember? Az elhízott, bőrhibákkal teli, mindenféle emberek mennek. Nem szépségverseny, semmit nem számít hogy nézel ki, senkinek nem kell ott megfelelni.

2013. jún. 19. 00:14
 27/29 anonim ***** válasza:
na nehommá ne lássad, milyen tökéletes alakod van... ha meg nem látod, akkor go orvoshoz.
2013. jún. 19. 17:22
 28/29 anonim ***** válasza:
Én ilyen testtel az utcára se mennék ki. Na, így majd kiegyenlítődik a dicséretek és a fikázások aránya.
2013. jún. 22. 14:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Egyébként legyen már egy kis önbizalmad, ha Juli néni 60 évesen ki mer menni bikinibe gond nélkül akkor te is menj már ki ilyen jó testtel.
2013. jún. 22. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!