Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek elmerjek menni...

Szerintetek elmerjek menni ilyen testtel strandra?

Figyelt kérdés

Az én hibám,hogy ilyen a testem,mert 1,5 évig kb semmit se mozogtam és nem olyan feszes,izmos a testem mint kellene ,most elkezdtem edzeni de nem akarok addig menni strandra amíg nem változik egy kicsit a kinézetem.A hasam elég gáz ha ülök kidudorodik.

[link]

[link]

2013. jún. 18. 16:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
"Hogyan növeljük az egonkat" c. előadásunkat láthatták, köszönjük a figyelmet!
2013. jún. 18. 16:52
 12/29 anonim válasza:
Indulj! :D
2013. jún. 18. 16:52
 13/29 anonim válasza:
simán :)
2013. jún. 18. 16:53
 14/29 anonim ***** válasza:
96%

Ha a strandra bikini modellnek akarsz menni, akkor tényleg ne menj. Drága a belépő ahhoz, hogy csak "szép" légy.

Ha kikapcsolódni mész, akkor meg minek firtatni, hogy ki minek néz?

Szerintem kicsit szánalomra méltó a kérdésed, mert ezek alapján, te nem ismered a fogalmat, hogy "kikapcsolódás".

Lehet kimaradt a gyerekkorod, hogy abból áll az életed, hogy tökéletesen nézz ki mindenhol?

2013. jún. 18. 16:58
 15/29 A kérdező kommentje:
Remélem nem csak kiéhezett pasik válaszoltak :D Azt hittem több negatív véleményt kapok de ha nem olyan gáz akkor megnyugodtam.
2013. jún. 18. 17:03
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a képekkel most dicsekszel vagy panaszkodsz? Te is nagyon jól tudod a választ. Fiatal, formás tested van, a legtöbb nő ülve nyalná a holdat, ha így nézhetne ki, mégis tele vannak a strandok. Amúgy meg az ember oda azért jár, hogy élvezze a vizet és a napot, nincs ott pontozóbizottság.
2013. jún. 18. 17:05
 17/29 anonim ***** válasza:
65%

simán csak hencegni akart

köszönjük, Emese, jöhet a következő

2013. jún. 18. 17:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen dagadt testtel még az utcára sem mennék, nemhogy strandra.... Kur.va gáz tényleg... Valójában az van, hogy te is baromira látod, hogy tök jó alakod van. Sosem értettem, hogy miért kell állandóan az ilyen lányoknak előadni ezt. Azért, hogy most azt mondják, hogy jahjj de szép alakod van, nyomhass egy képet a konditeremben , egy olyan cuccban, ami akár egy szolídabb fürdőrucinak is megfelelne? Már nem azért, de a strandon parázol, de egy konditerem előtt mutogatod magad? ( Nem, nem vagyok dagadt ,sem irigy.)
2013. jún. 18. 17:11
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként komolyan van olyan ember, aki szerint ez a test formás? Full átlagos test, kb. ilyen teste van annak, aki megszületik és felnő anélkül, hogy bármit sportolt volna, de nincs elhízva.
2013. jún. 18. 17:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz strandolni, szép tested van. De ez tudod te is, csak itt akarod agyon dícsértetni magad.
2013. jún. 18. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!