Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet természetes...

Hogyan lehet természetes módon kicsinyíteni a kosárméretet?

Figyelt kérdés
82cm-s a mellem ,ami kicsinek számít ha acm-ról beszélünk viszont mellalatt 68cm ,ami azt jelenti ,hogy 70D-C a méretem és ez nagyon zavar ,mert a mell kövérít.Szeretnék kisebb cicikkel rendelkezni ,de sajnos nem tudom mitévő legyek ,és a mütét lenne az utolsó megoldás...
2009. okt. 11. 18:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

szeretek sportolni és éppen ezért vannak mellizmaim ,pont azért nm látszik ,hogy sokat sikerült fogynom belőle ,viszont többet szeretnék:$

igazság szerint nme hordok Push Up-os melltartótak és bár nem tűnik komolynak ,amit írok tényleg nem jók a B-s melltartók annak ellenére sem ,hogy a számok alapján az lenne megfelelő ,de természetes ez függ a márkától legalábbis nálam:$ majd megpróbálok készíteni fényképet.

2009. okt. 18. 21:55
 12/12 anonim válasza:
én csak 10 vagyok de elkezdett nőni a mellem brutál durván! a szüleim előtt szégyellem meg mindenki előtt! sokat sírtam miatta! hogy lehet sokkal kisebb a mellem? lécci segítsetek!
2015. jún. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!