Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen haj/frizura vagy...

Milyen haj/frizura vagy szemfestékkel lehet kicsinyíteni a nagy nózit?

Figyelt kérdés
11éves vagyok és mindig szekálnak az orrom miatt mert nagy. :( és amúgy szép lány vagyok csak az orrom az nagyon zavar. (felnött koromba műtét ez 1értelmű de addig is mit tegyek)???
2009. febr. 6. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
figyelj! nekem is nagy,görbe orrom van,és 18éves lány vagyok!4-6ba csesztettek nagyon h pinokkió...alig vártam h megműttessem..de nagyon szépnek mondanak,a pasiknak is tetszem,és mindenki azt mondja h ez áll jól az arcomhoz!érdekes!:)
2009. febr. 6. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
és te h hordod a hajad vgay ilyesmi?
2009. febr. 6. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne kösd össze a hajad, és az orrod hegyére sötétebb színű alapozót kenj. Így optikailag kisebb az orrod, de azért az arcod is alapozd be világossab alapozóval, és szépen dolgozd el. Hidd el sokat segít!!
2009. febr. 6. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
én bárhogy,kiengedve,összefogva...:)
2009. febr. 7. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. febr. 7. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!