Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet természetes...

Hogyan lehet természetes módon kicsinyíteni a kosárméretet?

Figyelt kérdés
82cm-s a mellem ,ami kicsinek számít ha acm-ról beszélünk viszont mellalatt 68cm ,ami azt jelenti ,hogy 70D-C a méretem és ez nagyon zavar ,mert a mell kövérít.Szeretnék kisebb cicikkel rendelkezni ,de sajnos nem tudom mitévő legyek ,és a mütét lenne az utolsó megoldás...
2009. okt. 11. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Sport, sok mozgás??

Pedig annyira nem is nagy a melled, csúnyán áll vagy mi a bajod vele? Én is 70C/D-s melltartót hordok, nekem 66 a mellem alatt és 92 a mellem csúcsánál. Én még fiatal vagyok, szóval nagyon szépen áll. Szerintem hordj tapadós felsőket, ami kiemeli a derekadat és abban nem fogsz kövérnem kinézni. Mozgáson kívül nem sok mindent tehetsz. Különben hány éves vagy? És csak annyiban zavar, hogy kövérít? Mert mondom, ha olyan ruhákat hordasz, ami kiemeli a dekerad, akkor nem fog kövéríteni a melled.

2009. okt. 11. 18:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is fiatal vagyok 20 éves és nekem is szépen állnak ,viszont olyan komplexusos vagyok miatta..és persze sportolok is gyakran és sportos alkat vagyok ,de képtelen vagyok megbékülni..igazából ha nm hordanék melltartót is úgy állna mintha lenne rajtam az izmaim miatt..most ez kamunak tűnik ,de ez van:S
2009. okt. 11. 18:50
 3/12 igabcsy ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek, mert szerintem a 14 cm-es méretkülönbség csak B esetleg C kosárnak felel meg.

[link]

Ezt pedig én nem tartom nagy mellnek.

Persze ezt csak látatlanban mondom. Nyilván Te érzed.

Amúgy nem hallottam még természetes mellkisebitő módszerről.

2009. okt. 11. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogyással kisebb lesz. Legalább is nekem így volt. 10 kilót fogytam úgy hogy alig ettem és mellem sem maradt.
2009. okt. 11. 18:55
 5/12 igabcsy ***** válasza:
100%

Hát nem hiszem, hogy a kérdezőnek a 82 cm-es mellméretével fogynia kellene.

Én speciel annak is örülnék, ha a derekam 82 cm lenne.

A mell kisebítéséről a mútéten kívük én sem hallottam semmit.

Esetleg keress fel jó minőségű és márkás fehérnemű üzletet (pl. Intimissimi) Nekem van olyan melltartóm, amiben sokkal kisebbnek tűnik a mellem mint egy másikban. Pedig mind a kettő egyforma méretű és kosarú. Nem mindegy a fazon és a szabás.

2009. okt. 11. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

68/82 az kifejezetten 70/B Szó nincs C-ről vagy D-ről.

(A C 16-20, a D 18-22 cm)

Lehet hogyha megfelelő méretű melltartót hordanál akkor nem zavarna.

2009. okt. 11. 19:10
 7/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nem nagy a melled, bár ehhez még a magasságodat istudni kellene. Nekem szülés előtt 70B-C volt,8 hónapos szoptatás alatt a 80D is kicsnek bizonyult. mivel nagyon lefogytam (60-ról 46-ra) nem akartam tovább szoptatni és ajánlatra jeges borogatást tettem a mellemre. 1 hét alat ELTÜNT a mellem. Olyan lett mint a kilyukadt és már majdnem üres tejeszazskó. Rettenetes volt. Igyekszem hízni,már 53 vagyok, de még mindig csak "kitömött" 75B-t választhatok, ha nőességemet szeretném kiemelni. A nagyobb mell optikailag a derekat is vékonyítja. Szóval hord büszkén, örűlj, hogy ilyen arányos és feszes!
2009. okt. 11. 19:19
 8/12 A kérdező kommentje:
lehet ,hogy B a számítások szerint viszont melltartóba a D-C jó ,de inkább D ,mert kerek mellem van ,csak cm-be kicsi ,de ezt már említettem.A kosárba a méretemnek megfelelőt választok mindig.:)
2009. okt. 11. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező:

Tök mindegy hogy a melled kerek, vagy körte vagy akármilyen más formájú.

A mell alatti körfogat és a mellkörfogat között a különbség 14 centi.Vagyis "hivatalosan" B-s.

Ha csak mellből akarsz fogyni akkor gyúrj mellizomra, de én nem ajánlom

2009. okt. 12. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok már megint :)

Válaszz megfelelő fazonú( nem push up) melltartót és megszünnek a gondjaid :)

2009. okt. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!