Ti ezt elhinnetek?
ezt a kerdest szamtalanszor feltetted mar,csak atfogalmazva
tudom en hogy rossz dolog az unalom
előzőekkel egyetértek, nem írod mit vesz.
én is mondtam már,hogy tegnap vettem egy ruhát, de a suliból senki nem látta rajtam,mert egy alkalmi darab volt nem pedig olyan amiben a krétaporos padokban ülök.
lehet kamuzik, lehet nem tartja a ruhákat helyzethez illőhöz, lehet vásárlás alatt egy tábla csokit vagy egy új szájfényt ért, esetleg vásárlásmániás vagy gyűjtögető (utóbbiaknak sokszor az a lényeg,hogy legyen az is mindegy,hogy mi és nagyon gyakran fel sem veszik a megvett cuccokat)
annyiszor kitetted már ezt a kérdést, új választ nem fogsz rá kapni, főleg úgy nem,hogy konkrét példáid sincsenek
"amúgy nem talán"
az a "nem" nem kell oda :D sry
Simán lehet. Én is van, hogy minden héten, akár 2-3 alkalommal veszek magamnak ruhát, cipőt, de köztük van csomó alkalmi, illetve bulis ruha, amik hétköznap túl kirívóak vagy elegánsak lennének, nem illenének az alkalomhoz (pl suli, munka, városban lófrálás, kávézás a barátokkal, stb).
Amúgy meg ne foglalkozz vele, ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!