A műköröm 5-6 hét után már nagyon ronda esz?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 22:50
3/10 anonim válasza:
igen. miért, mit gondoltál? örökre úgy marad?
4/10 anonim válasza:
Az már akkor ronda amikor felrakod.
5/10 anonim válasza:
Mi az, hogy 5-6 hét után? A műköröm már az első pillanattól kezdve ronda, prolis! Ne akarj!
20f
6/10 anonim válasza:
Egyszer volt műkörmöm, érettségi bankettre csináltattam, 1,5 hét után már ronda lett, 2. hétre törtek ... 4 hónapomba került, amíg regenerálódott a saját körmöm. Szerintem nagyon nem éri meg műkörmött felrakatni.
7/10 A kérdező kommentje:
aki NORMÁLISAN válaszolt annak köszönöm aki nem az meg ne válaszoljon ha nem tud semmi értelmeset kinyögni. Nekem tetszik és kész..a kérdésre válaszoljatok légyszives
2013. jún. 17. 20:53
8/10 anonim válasza:
Szerintem 2 hétig szép, utána már nem annyira..a lenövés miatt
9/10 anonim válasza:
Nekem idő hiányában kivételesen 4 hetes a körmöm, de már majd megvadulok és alig bírom kivárni a szerdát, hogy mehessek töltetni. "Még csak" 4 hetes(a te 5-6 hetes elképzelésedhez képest kevés), de már eléggé kezd igénytelenné válni, amit egy nő szerintem nem engedhet meg magának. Ha 5-6 hetente tudsz menni töltetni, akkor szerintem ne vállald be, mert nagyon csúnya tud lenni, sőt mivel már addigra nem is lesz nagyon ami tartsa(a körömágyadról lenő), így egy rossz mozdulatnál visszahajlik, ami iszonyú fájdalmas. Bár látom nem most kérdeztél, így valószínűleg már megcsináltattad, de azért elküldtem a választ, hátha valakinek még jól jön. :) 20/N
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolso még nem csináltam meg mer nem ért rá a körmös(: de valoszinű tudok menni csak elég drága és azér kérdeztem hogy nem e lehetne huzni kicsit:) de akkor megyek töltetni havonta:)
2013. júl. 9. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!