Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ilyen szemöldököm?

JP012 kérdése:

Hogyan lehetne ilyen szemöldököm?

Figyelt kérdés

[link]

az a baj, hogy az én szemöldököm elég sűrű és vastagszálú. Nyilván akinek olyan mint az első képen az könyenn megtudja oldani a kép segítségével, de nekem csak sötétebb és vastagabb lesz. Szépen, ívesen ki van szedve, de szeretném ha ilyen szálnélküli hatású lenne. Mit gondoltok ehhez az lenne a megoldás, hogy le kellene vágnom belőle?

2013. jún. 15. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

FÚJ!!

Ezt a rajzolt dolgot felejtsd el, mert nagyon ronda!!!

20f

2013. jún. 15. 23:51
 12/14 A kérdező kommentje:
sajnálom ha megbántottalak titeket, nem bunkó stílusónak szántam a választ..tényleg nem akartam gonosz lenni, nem is pontoztalak le sem.
2013. jún. 16. 01:33
 13/14 A kérdező kommentje:
igen az az utolsó kép szerintem sem túl szép, meg elég vastag csak azért linkeltem be, mert azon a képen látszódik leginkább a hatás. Annyira erőset nem akartam.
2013. jún. 16. 01:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De semennyire sem kell megrajzolni! Tényleg nem szép... :/
2013. jún. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!