Gáz, hogy szőke a hajam és barna a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Amúgy vastagocska, engem nem zavar, csak egy osztálytársam mondta egyszer, hogy barna a szemöldököm, és szőke a hajam... 13 éves, lány vagyok.2013. ápr. 30. 22:52
1/12 anonim válasza:
nekem is, ez van. :) nem gáz, de én épp emiatt szedem 7-es korom óta.
2/12 Andii1 válasza:
eléggé... szemöldök festésről és gyantáról még nem hallottál?
3/12 A kérdező kommentje:
Gyanta:oo mi, a szemöldökömet?
2013. ápr. 30. 23:01
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
inkább legyen ilyen mint rajzolt szemöldök,az a tényleg gáz
amúgy nővéremnek is így van,még senki nem szólt be neki,az én szemöldököm középbarna,fekete,vörös és lila szokott lenni a hajam(persze nem egyszerre)és még senki nem tette szóvá hogy színben nem egyforma
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az enyem nem teljesen barna ilyen szokesbarna ,csak kicsit sotetebb mint a hajam
Koszi aki normal valaszt adott:)
2013. máj. 1. 00:14
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális a szőke haj esetében, hogy a szemöldök 1-2 árnyalattal sötétebb. Mondjuk ha rendezetlen összevissza szálak vannak akkor nem ártana kiszedetni kozmetikussal. Persze nem kötelező, csak úgy jobban néz ki.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem meredezik ossze vissza, szoktam szedni
2013. máj. 1. 09:35
10/12 anonim válasza:
Nekem is szőke a hajam és világosbarna a szemöldököm. Mindkettő természetes.
Eddig még senki sem mondta, hogy szőkítsem ki (sőt, a világos szemöldökű lányok is be szokták színezni), csak gyakran hitték azt, hogy az eredeti hajszínem barna, és festem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!