Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az amit egyedinek, különleg...

Mi az amit egyedinek, különlegesnek tartasz magadon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mandula vágású smaragd zöld szemem van és mindenki dicséri milyen szép az arc formám(viszont az arcbőröm nem szeretem, mert piros pöttyös néha)

ezen kívül ,hogy formás mellem van és azt, hogy el tudom hitetni az emberekkel h van magabiztosságom(amit sokszor nem is érzek ugy)ettől látják azt h erős a kisugárzásom

2009. okt. 11. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
nagy kék szemeim vannak, szinte türkizes amikor megsüti a nap.Szeretem az alakomat,mert akármennyit ehetek ,akkor sem hízok meg, a 171centis magasságomat,a kicsi kezeimet és a magasságomhoz képest kicsi lábaimat...hmm,asszem egyenlőre ennyi =)
2009. okt. 11. 15:01
 13/14 anonim válasza:

a mandulavágású szemeim, amik hangulatomtól függően változtatják a színűket (most ne lilából-sárgába gondoljatok) ha nyugodt, elégedett vagyok akkor, nagyon szép aranybarna és homályosan csillog, ha izgatott vagyok akkor egészen sötétbarna, és fényes

a kreativitásom, a vidámságom, és a freestyle rappalésem :D

13/L

2009. dec. 13. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Szeretem a kezeim, hogy hosszú ujjaim vannak, az anyajegyeimet nyakamnál kettő van egymás mellett annyira tetszik. :D És a sok a hajamat, ami tényleg, mert valaki a 2ujjnyi vastag hajára mondják, hogy sok és dús haja van... már volt olyan, hogy az utcán leszólított egy ismeretlen, hogy milyen álomszép hajam van és hogy megfoghatja-e... :D x)

16/L

2010. okt. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!