Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen lányok számítanak nektek egyedinek, különlegesnek?
Egyáltalán milyen egy különleges lány számotokra?
Köszönöm előre is a válaszokat...nemet és kort is írjatok légyszíves! A hasznos válaszokat természetesen felpontozom!:)
Akik nem követik a mai trendeket, van személyiségük, saját véleményük, értelmesek, műveltek, magas érzelmi intelligenciával, stabil erkölcsökkel rendelkeznek, akikkel bármiről el lehet beszélgetni, nem ragaszkodnak a fizikai síkhoz, látják a fizikai testek mögött a valós értékeket, elfogadják, hogy a világ nem csak a fizikai létből áll, szeretik a természetet, nem károsítják sem magukat, sem pedig a környezetüket semmivel.
Még oldalakat tudnék erről írni, de azt hiszem, ennyiből is látszik, hogy egy ilyen lány a mai világban már tényleg különlegesnek számít. :)
16/F
Úristen!
Ez nagyon jó volt,mellesleg jót nevettem rajta,de kielégítő választ mégsem kaptam a kérdésemre...
Előző vagyok. Tőlem azért ne legyen rondább a lány, ami szerintem nem nagy elvárás, mert én sem vagyok túl szép. :-D
Szóval arca helyes legyen, de mégis inkább a kisugárzás fontos, meg az összhatás, hogy az egész lénye megfogjon. De én egy mosolyba is bele tudok szeretni. :-)
Viszont ha jó alakja van a lánynak és szép is, közben agyilag meg sötét szegényke, akkor nem érdekel.
Szeretem a kicsit művészlélek lányokat, akik tudnak énekelni, zenélni, verset írnak, vagy valami ilyesmi.
Ja és legyen vicces is, meg értse az én vicceimet is. :-)
Köszi!
Még csodálkozom én is,hogy a mai világban léteznek ilyen fiúk,akiknek bejönnek az ilyen tulajdonságok,de ahogy elnézegetem a mai fiatalokat,azt veszem észre,hogy a férfiak azokért a lányokért bolondulnak,akik kihasználják őket,játszadoznak velük,ku**áskodnak,piálnak,isznak,drogoznak,kacérkodnak...komolyan mondom én inkább halok meg szinglin,de én ilyen undorító dolgokat tuti nem fogok csinálni...
Számomra attól különleges egy Nö ha átlát a dolgokon és nem ragad le a felszínen.
Jó partner egyaránt a beszélgetésben/eszmecserében, a humorban, a szexben. Mindenképpen intelligens.... sosorlhatnám itt, de egyszerüen ne legyen a mai divatkövetö -és ezzel nem csak a ruhára gondolok- egyén.
Átlagos, Nöies Nö legyen realis elvárásokkal.
Szerintem manapság már ez a fajta Nö kihalóban van. Sajnos
Nehéz így leírni. Nálam a lényeg, hogy ne az a fajta lány legyen aki ugyanazt csinálja mint a többi. (facebook meg ezek a hülyeségek ahol a legtöbben manapság élik az életüket.) Legyen stílusa, de ne olyan, hogy naponta változtatja, kiálljon a saját igazáért. Ha pedig valamit csinál ne azért csinálja mert mindenki más azt csinálja és ne kezdjen el sírdogálni ha valamit nem engednek meg neki.
A legtöbb mai csajjal az is a probléma, hogy nem ismerik azt a szót, hogy NEM, mert apuci és anyuci mindent megenged nekik. Jobban nem tudom kifejezni magam. :O
Még annyit, hogy ne a pénzem miatt hanem miattam legyen velem.
Csajokban én az aranyos, de nőiesre szavazok. :)
Köszönöm a véleményeiteket!
Teljesen igazatok van és egyetértek veletek...
Nekem is az ilyen dolgoktól megy néha fel az agyvizem...
Járt a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!