Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire számítanak nektek a belsőtulajdonságok?
Figyelt kérdés
Engem folyton külső alapján ítélnek meg, szőke haj-kék szem, tudom magamról, hogy olyan vagyok mint egy Barbie baba, és sok fiúnak csak szexre kellek...
Van olyan is, akit érdekel, hogy milyen vagyok belülről?!
2011. aug. 7. 01:50
1/14 anonim válasza:
engem 19 éves fiú vok.
soha nem volt barátnőm.
vigyáznék rád vennék neked 1 csomó mindent na mit szólsz?
ha 17 alatt vagy akkor tekintsd semmisnek a válaszomat.
2/14 Altrecon válasza:
Szia!
Speciel engem a belső jobban érdekel, mint a külső, üres kirakatbabát találok bármelyik ruhaboltban is. :) Igenis fontos a belső is, bár ebben a mai korosztályban sokan mennek a farkuk után, semmint az eszük után. Ne aggódj, vagyunk még ilyenek, csak ki kell tartani, hogy találkozol ilyennel. :)
19/F
3/14 anonim válasza:
hosszú távon természetesen érdekelne.
14/F
4/14 anonim válasza:
Minden pasi először a külsőd fogja figyelembe venni. Ezután válik szét egymástól két fő halmaz, akiket érdekel a belsőd is, és akik abszolút lesz*rják. Nőként a te dolgod, hogy ne add oda magad, férfiként pedig pl. az én dolgom, hogy kezdettől akarjam, mégis türelemmel kivárjam a pillanatot, amikor rádvethetem magam. Ha az első közeledésemnek engedsz, azzal te csinálsz magadból cédát. Attól a pillanattól nem akarlak megismerni, mert rögtön tudom, hogy buta és felszínes vagy. Ha kitérsz a próbálkozásaim alól, de közben visszajelzéseket adsz, hogy nem hiábavalóak, és egyszer majd elérik céljukat, akkor arra fogok törekedni, hogy közel kerüljek hozzád, és megbízz bennem. Hogy szeress, és add oda a tested, és a lelked. Azt hiszem, minden olyan férfi nevében beszéltem, aki nyitott egy hosszútávú kapcsolatra.
6/14 anonim válasza:
Persze, hogy érdekel a belső: pl. belső tulajdonság, hogy mennyire szűk a hüvelyed ...
8/14 anonim válasza:
Azok belsőszervek,nem belső tulajdonságok xDD
9/14 anonim válasza:
a belső szervek tulajdonságai akkor jók? amúgy nem akárki akármit mond számít a kinézet... és ne legyél már barbi baba mert az ronda.. átlagos nem túl kifestett 1 percet nem szolizott csajok a jók...
10/14 anonim válasza:
Bárkit meg tudok dugni, beszélgetni nem mindenkivel tudok. Számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!