Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire számítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire számítanak nektek a belsőtulajdonságok?

Figyelt kérdés

Engem folyton külső alapján ítélnek meg, szőke haj-kék szem, tudom magamról, hogy olyan vagyok mint egy Barbie baba, és sok fiúnak csak szexre kellek...

Van olyan is, akit érdekel, hogy milyen vagyok belülről?!

2011. aug. 7. 01:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tüdő alatt a mellett értette, de szokták mondani ha nagy a "szived" :) amúgy az csak szexuálisan izgatja a pasikat, de igazából érzelmileg az arc fogja meg, akit nem érdekel a belső csak a külső, főleg a test, az igazaból szexre megy és felületes ember, azok sokat koppannak majd, feltéve ha akarnak egyáltalán kapcsolatot vagy szerelmet, nem hinném h sok nő erre vágyik h csak szexre kelljen

ennyi erővel elég lenne csak egy lyuk nekik

a sok libának nem az kell h sok pasi megdugja hanem az h más nők irigykedjenek rájuk

de nem mindenki akar cicababa lenni, főleg nem mű,

van akinek az nem szép sőt undorodik tőle, azért megnézném hogy hány "jó csaj" merne kimenni az utcára smink nélkül,

hogy hogy néznének ki utána, vagy szilikon nélkül, vagy hány nagy mell néz ki jól melltartó nélkül

nem kell mindenből sivatot csinálni, és nem is kell azt hinni h a legtöbb jó igazi pasinak a nagy mell kell meg a pláza p*csák

inkább hülyének nézik őket meg kihasználják, a pasim lerázza az olyanokat,

meg jól megalázza ha nyomulnak és nem értenek a szóból

aki feltűnési viszketegségben szenved általában nem elégedett magával és kell neki valami plusz, valami figyelemfelkeltő, önbizalomnövelő, de senki sem lett még szebb vagy jobb a nagy egótól

2011. aug. 7. 02:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Kent nem érdekli, ő csak a külsőre hajt.

szerinted?

2011. aug. 7. 08:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem a belső jobban érdekel, viszont ha egy lány úgy néz ki, mint egy Barbie baba, akkor már valószínűsíthető, h nem túl értékes ember. Ha te mégis az vagy, akkor sztem változtass a külsődön, h a belsődet tükrözze!
2011. aug. 7. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem nagyon érdekel, de be kell látnod, hogy először a külsődet látja mindenki. Ráadásul ha a külső nem tetszik, akkor lehet az illető akármilyen belülről, sajnos önmagában a belső nem elég. Én úgy gondolom, hogy érzelem nélkül nem érdemes lefeküdni senkivel sem. Akár szűz az ember, akár nem. Ezért vagyok 20 évesen is szűz, mert érdekes módon én azt tapasztaltam, hogy a mai lányok többségének csak az kell, hogy az aktuális falubikája partiarc meghúzza, aztán dicsekedhet vele a barátnőinek. Aki kicsit is más mint a tömeg, nem hord rózsaszín pólót, nincs ilyen cukcsi belőtt haja, nem piál, bulizik az már nem igazán kell a lányoknak. Csak mosolyognak - néznek, de ha nem vagyok az éjszaka királya akkor már nem kellek.

Öhm szóval mégegyszer a kérdésedre tömören: engem érdekelne, és szerintem vannak még páran így, csak ez a világ folyton a külsőségeget erőlteti. Ha esetleg lenne kedved beszélgetni, akkor írj privit. :)

f20

2011. aug. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!