19 évesen nincsenek melleim mit tehetnék? 19\L
ma 13:07
Igen ez csak az önbizalomhiányos,lelkisérült pasikra igaz,hogy beérik kevesebbel..Érdekes pl a lányok is sirnak rínak ha egy fiúcskának kicsi kukija van,akkor nem tudom mit jössz itt a pozitiv dumával..
Ezzel a szöveggel nyugtatod magad?
Amúgy áruld már el, mégis miért taszítod magad még mélyebbre, már azt hittük nincs lentébb...
De azért jó, hogy te megmondod nekem, hogy van-e önbizalmam, meg hogy milyen csöcsöket szeretek... Neked legalább annyi eszed van, mint Annácskának, csak neki legalább volt pénze szétbaszni a testét, de dubaj tárt karokkal vár téged is, ne félj
Hát már nem azért, de az a lány aki emiatt sír-rí, hogy jajj a pasimnak csak 12 cm, na az meg a másik véglet, és ugyanolyan hatalmas nagy idióta mint az a pasi akinek nem felel meg a kis mell. Egy szóval : Felszínesek.
De én itt abba is hagyom, látom tényleg nem lehet hatni rád, igazából én csak segíteni akartam, de látom neked jobb az ha ezen tudsz rágódni, ahelyett, hogy lesz@rnád az egészet.
hát ez ellen nem tudsz tenni semmit sem :(
de vigasztaljon az, hogy nem vagy egyedül. és a normális pasik, gondolom ilyenekre hajtasz nem fognak amitatt dobni, hogy a cicid lapos-e vagy sem.
mitől lenne jobb, ha szilikonjaid lennének, akkor úgy kezelnének majd mint egy k*rvát ezt akarod? de ha neked az kell, hogy minden pasi ragadjon rád, és csak azért legyen veled, mert jól néz ki a cicid, akkor csináltasd meg.
de gondolkozz el ezen, amit irtam.
a normális pasinak épp, hogy nem kellenek szilikonnal feltöltött nő, akiknek minden férfitársa a mellét nézi.
Szerintem nincs baj, ha olyan mint a belinkelt lányon. Komolyan... Nem kell ezt annyira felfújni :) Aki szeret így is szeret.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!