Srácok! (16-19 évesek) A lent linkelt képek közül melyik alakú lányok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, most az egyszer ne a ciciket nézzétek, vagy az arcokat, kizárólag az alakot! Milyen alakú lányok jönnek be Nektek az alábbiak közül?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 9. 22:26
11/31 anonim válasza:
Szerintem inkább pont, hogy túl soványak... Legalábbis az én mércém szerint biztos.
12/31 anonim válasza:
1. és 4. számomra a legnőiesebb és legvonzóbb;) a 2. sem rossz de túl kislányos valamiért, a 3. meg egyszerűen formátlan.
19/F
13/31 anonim válasza:
1. és 4.
Az 1-es konkrétan tökéletes :D
14/31 anonim válasza:
1. és 4. de főleg az első! 20/F
16/31 anonim válasza:
9es,és ez változtat azon,amit írtam? mert szerintem még mindig rohadt vékony az összes.
17/31 anonim válasza:
Bár lány vagyok, azért válaszolok:) Az 1. és 4. lánynak van nőies alakja, a többi formátlan, kislányos, szóval őket tartom csinosabbnak.
De tényleg elég soványka mind.
18/31 anonim válasza:
1, 3, 4. legjobban a négyes, mert azon látszik, hogy sportol és nem formátlan
19/31 anonim válasza:
A 3. kivételével az összes. A 2. kicsit túl vékony, az 1. túl melles és a fenék-combtájéka nem annyira szép, a 4. a legvonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!